NEVOLJE U KRALJEVSTVU?

Princ William, umjesto Kate, na vjenčanje poveo Pippu

19.08.2015 u 01:56

Bionic
Reading

Kate Middleton potvrdila je dolazak na vjenčanje prijatelja, ali se u zadnji trenutak predomislila, a budući da sve češće izostaje s društvenih događanja, britanski mediji pitaju se je li vojvotkinja od Cambridgea dobro i zašto izbjegava obveze

Princ William, umjesto sa suprugom, na vjenčanje uspješnog trgovca nekretninama Beara Macleana i njegove zaručnice Daisy Dickson došao je u pratnji Pippe Middleton.

Kako piše Daily Mail, ime Kate Middleton stajalo je uz princa Williama u rasporedu sjedenja i par je trebao biti na čelu stola. No, Kate je u posljednji trenutak odustala pa je princ poveo njezinu sestru Pippu.

Britanski mediji pišu kako je dan nakon vjenčanja za sve goste organiziran i doručak te kupanje u jezeru, a Katein izostanak bio je glavna tema razgovora. No, ovo nije prvo vjenčanje ili društveni događaj s kojeg je vojvotkinja od Cambridgea izostala, a počela se povlačiti nakon što je rodila malenog Georgea. Mediji zaključuju kako možda radije želi biti s djecom, ali bilo je slučajeva kada je umjesto na vjenčanju bila u šopingu.

Princ William je do sada bio na više vjenčanja bez pratnje supruge. Kate tako nije bila na vjenčanju prinčevog bliskog prijatelja Toma van Straubenzeea 2013., već je u vrijeme proslave viđena u kupnji pa mnogi smatraju kako su majčinske obaveze samo dobar izgovor.