SUZANA NIKOLIĆ

Proslavila 50. rođendan u New Yorku bez supruga i kćeri

24.06.2015 u 17:15

Bionic
Reading

Zagrebačka glumica i profesorica na ADU-u uvijek se vraća svom najdražem gradu u kojem je posljednjih nekoliko godina često bila na glumačkom usavršavanju na njujorškom sveučilištu, sudjelovala na prestižnim glumačkim radionicama, a jedna od najvećih želja bila joj je otići tamo na doktorat umjetnosti. Zbog obaveza u Americi, svoj rođendan 22. lipnja provela je daleko od obitelji, supruga sveučilišnog profesora Enesa Midžića i 18-godišnje kćeri Ane

Glumici Suzani Nikolić New York je uvijek bio kao drugi dom, a zbog poslovnih obaveza, 50. rođendan proslavila je upravo u njemu uz prijatelje i kolege. Profesorica scenskog govora na Akademiji dramskih umjetnosti u New York dolazi godinama, prvo kao stipendistica na stručnom usavršavanju, kasnije kao profesorica, a obilježio joj je i vrlo važan dio života. U New Yorku je živjela nekoliko mjeseci zbog operacije svoje kćeri Ane koja je rođena gluhonijema, a u SAD-u joj je operacijom vraćen sluh.

Suzana 2010. na promociji 'Knjige o Ani' svog supruga Enesa Midžića (s mužem i kćeri)

Suzanina velika želja bila je upisati i doktorat iz područja umjetnosti, a sudeći po njezinoj upornosti, teško da će je netko u tome zaustaviti. Zbog sudjelovanja na glumačkim radionicama u SAD-u, Suzana je propustila i suprugovu izložbu u galeriji Kranjčar prošlog tjedna.

Posljednjih mjeseci sa suprugom se rijetko pojavljuje u javnosti, a i na premijeri filma Ivone Juke došla je u pratnji prijatelja hrvatskog guvernera Borisa Vujčića.