SLAVLJE U ACAPULCU

Raskošna svadba Eve Longorije oduševila Victoriju Beckham

23.05.2016 u 09:40

Bionic
Reading

Američka glumica u subotu se u Acapulcu udala za vrlo imućnog Meksikanca Josea Bastona u vjenčanici koju je za nju dizajnirala Victoria Beckham. Dan nakon vjenčanja brzo je na svojem Instagram-profilu dodala suprugovo prezime i zaključila kako je udaja za Josea bila najljepši dan u njezinu životu. Evi je to treći, a Bastonu drugi brak

Sudeći po objavama na Instagramu Victorije i Davida Beckhama koji su bili uzvanici na svadbi Eve Longorije, bio je to poseban događaj proteklog vikenda u Meksiku.

'Čestitam, Eva, ti si najljepša i najpametnija žena koju sam srela u svojem životu. Čast mi je što te mogu zvati prijateljicom', laskave su riječi Victorije Beckham na društvenim mrežama posvećene mladenki, glumici Evi Longoriji koja je u subotu zakoračila u treći brak. Vjenčanicu je, naravno, dizajnirala gospođa Beckham, a čak je i njezin suprug bio pod dojmom raskošne svadbe. Longorijin odabranik meksički je televizijski mogul Jose Antonio Baston koji ju je zaprosio prošle godine u prosincu u Dubaiju.

Na vjenčanje nisu dugo čekali, a među dvjestotinjak uzvanika bili su i Penelope Cruz te Ricky Martin koji je fotografije sa svadbe također objavio na svojem Instagram-profilu.

Happiest day of my life! ❤️ #CouldHeBeAnyMoreHandsome?

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on