KRATKE UPUTE

Rasprodan zagrebački koncert Dubioze kolektiva

19.10.2013 u 21:09

Bionic
Reading

Prodane su sve ulaznice za koncert Dubioze Kolektiva koji će se održati u Velikoj dvorani Doma sportova u subotu, 26. listopada

Prodati Veliki Dom sportova tjedan dana uoči koncerta nije uspjelo mnogim velikim imenima. Trebali bismo zapravo pogledati daleko u prošlost kako bismo pronašli kad se tako nešto posljednji put dogodilo. Dubioza Kolektiv učinio je to s nevjerojatnom lakoćom, sličnom prolasku nogometaša BiH kroz kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Ističemo da će zbog ogromne gužve vrata Doma sportova biti otvorena u 19:30, pa apeliramo na sve na dođu što je ranije moguće kako bi se izbjeglo stvaranje gužve.

Svi fanovi Dubioze pozivaju se da dođu u žuto-crnim bojama benda kako bi na kraju koncerta sudjelovali u najvećoj grupnoj fotografiji!

Dubioza Kolektiv nastupa u sklopu Tuborg Open Faira u zagrebačkom Domu sportova u subotu, 26. listopada, te u riječkoj Dvorani mladosti u petak, 15. studenog. U Rijeci će im društvo na pozornici činiti Brkovi i S.A.R.S. Oba koncerta dio su glazbene platforme Tuborg Open Fair koncipirane tako da atraktivnim glazbenim sadržajima te odabirom vrhunskih izvođača dodatno obogati hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu.

Koncert Dubioze Kolektiva u Zagrebu i Rijeci organizira LAA.