NA DIJAMANTNOM BALU

Rihanna je seksi i u haljini do poda

14.12.2014 u 10:37

  • +5

Rihanna na Dijamantnom balu u Beverly Hillsu

Izvor: Profimedia / Autor: profimedia.hr

Bionic
Reading

Slavna pjevačica porijeklom s Barbadosa poznata po svojim provoktivnim spotovima i izazovnoj odjeći, dramatično je promijenila imidž za prvi godišnji Dijamantni bal, humanitarni događaj koji je sama pokrenula

Iako smo je navikli gledati u ultrakratkim hlačicama i korzetima, Rihanna je za svoj Dijamantni bal, koji je okupio svu silu holivudskih zvijezda, odjenula dugu rozu večernju haljinu Zaca Posena, dok je oko vrata, u skladu s imenom večeri, stavila Chopardovu dijamantnu ogrlicu.

Prvi Dijamantni bal, koji je održan na Beverly Hillsu, je estradni događaj humanitarnog karaktera čiji prihodi idu Rihanninoj zakladi 'Clara Lionel', nazvanoj po djedu i baki slavne pjevačice s Barbadosa. Cilj zaklade je podizanje kvalitete života u zajednicama širom svijeta po pitanju zdravlja, obrazovanja, umjetnosti i kulture.

Rihanna je na Dijamantnom balu okupila dobar dio holivudske kreme, a usput je i sama izvela svoje najveće hitove poput 'Umbrella' i 'Stay'.

U videu objavljenom na Instagramu vidi se kako Rihanna u društvu najbolje prijateljice pjeva za vrijeme nastupa rappera Big Seana.

@mdollas11 #IDFWU THANK YOU to our surprise special guest @bigsean came thru and to' it up real quick

A video posted by badgalriri (@badgalriri) on