TAKO SE TO RADI

Serena Williams otkrila novi talent u spotu Beyonce

28.04.2016 u 11:37

Bionic
Reading

Najbolja svjetska tenisačica, 34-godišnja Amerikanka Serena Williams iznenadila je mnoge pojavivši se u novom spotu 'Sorry' Beyonce, slavne pjevačice koja je kao nikad dosad novim, ispovjedničkim albumom 'Lemonade', uz koji je izašao i 52-minutni film s klipovima iz njezinog privatnog života, zaintrigirala javnost. Serena je upoznala Beyonce prije nekoliko godina, a poznato je da je pjevačica jedna od njezinih najvećih obožavateljica. No Serena, osim što odlično igra tenis, i dobro pleše

Nije tek slučajnost to da se najbolja tenisačica svijeta Serena Williams pokazala u videoisječku uz novi Beyoncein album 'Lemonade', o kojem trenutno bruji cijeli svijet. Naime, Beyonce, koja se u novim pjesmama odlučila obračunati sa svim ljubavnicama svog muža Jay-Z-ja, i slavna tenisačica Serena zbližile su se posljednjih godina.

Beyonce je 2013. otkrila koliko se divi Sereni, a ni Williams joj nije ostala dužna s pohvalama na račun njezine glazbe. Mnogi obožavatelji američke sportašice ostali su iznenađeni njezinim pojavljivanjem u spotu 'Sorry', no oni upućeniji znaju da je time svojoj prijateljici htjela pružiti podršku u njezinom hrabrom činu.

Serena je time pokazala da nije samo kraljica na teniskom terenu - dojmljiva je i na plesnom podiju.

Beyonce - Sorry

@beyonce ????????

A photo posted by Serena Williams (@serenawilliams) on