VEĆ 30 GODINA

Tajna dugog prijateljstva Vitomire Lončar i Anje Šovagović

17.03.2016 u 11:10

Bionic
Reading

Prije nekoliko mjeseci zajednička fotografija glumica Anje Šovagović (52) i Vitomire Lončar (56) u društvu hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović izazvala je buru u javnosti i komentare na društvenim mrežama. Njihova posljednji istupi u javnosti također nisu prošli nezapaženo. Gostovanje Lončar u emisiji 'Nedjeljom u dva' i britki komentari na račun Hasanbegovićeve neučinkovitosti prepričavaju se još i danas. Anja Šovagović jučer je pak otvorenim pismom imala svojih pet minuta. Radi se o dvije žene koje svojim svjetonazorima nerijetko izazivaju podijeljene reakcije u društvu, ali ujedno i bliske su prijateljice još iz rane mladosti, o čemu je nekoliko riječi za tportal rekla Vitomira Lončar

'Danas ne možeš biti ni iskren prijatelj jer je svako prijateljstvo u današnjim vremenima politički obojeno. Tako je okarakterizirana, čini mi se, i moja i Anjina prijateljska veza. Zato se ponekad pitam mogu li na Facebooku uopće objaviti fotografiju sa svojom prijateljicom iz mladosti', rekla nam je nedavno Vitomira dodavši kako joj je dosta suludih podjela u današnjem društvu. Njihovo prijateljstvo koje traje više od 30 godina, ističe, nema veze s politikom. 

'A za sve one koji se pitaju što veže mene i Anju Šovagović, reći ću da dijelimo cijeli život zajedno. Poznajem je još dok je išla u osnovnu školu, kad je prvi put zasvirala violončelo na kazališnim daskama, kad je stasala i kao glumica. Obje smo u isto vrijeme bile trudne, kćeri su nam rođene u razmaku od mjesec dana. Obje smo jako temperamentne, vatrene, sličnih karaktera.  Volim je jer je žena koja ima svoj gard i stav. Družimo se već desetljećima, zajedno ljetujemo... Nije mi jasno zašto svako naše zajedničko pojavljivanje u javnosti mora biti toliko komentirano', kaže Vitomira.

Prijateljski zagrljaj dviju glumica na Facebooku nedavno su komentirali mnogi njihovi prijatelji i kolege, a splitska glumica Ksenija Prohaska kolegicama je u šali poručila:

'Vi ste dvije pametne, vražje cure i mnogi zbog vas ne spavaju. Samo naprijed!' napisala je Prohaska.

Kaj smijem ja opće staviti na fejs fotku sa svojom prijateljicom iz mladosti Anjom Šovagović ili bu strela Božja vu me pučila?

Posted by Vitomira Loncar on Thursday, February 4, 2016