U ALPAMA

Tajno skijanje kraljevske obitelji

07.03.2016 u 15:35

Bionic
Reading

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, princ William i Kate Middleton odveli su svoju obitelj na skijanje, ali su to podijelili s javnošću tek nakon što su se vratili u Veliku Britaniju. Na tajnu lokaciju u Južne Alpe poveli su samo jednog fotografa koji je zabilježio prvo skijanje s dvogodišnjim princem Georgeom i desetomjesečnom princezom Charlotte

Prvi odlazak na zimovanje i skijanje velika je stvar i u kraljevskoj obitelji, a to odlično pokazuju ekskluzivne fotografije Johna Stillwella koji je jedini imao prilike biti prisutan. Princ William sa suprugom i dvoje djece bi je na kratkom odmoru, ali javnost su o svemu zbog očuvanja privatnosti i sigurnosti - obavijestili danas.

Kate i William oboje su izvrsni skijaši, ali su ovaj odmor proveli u grudanju i igranju u snijegu s djecom kojima je ovo prvi put da su otišli na takav tip odmora. Kraljevski par, prema navodima britanskih medija, želi što prije priviknuti djecu na snježne radosti i sportove kako bi u potpunosti mogli uživati u ovom godišnjem dobu, ali i prigrliti sportske navike poput svojih roditelja.

Ovo je i svojevrsni presedan jer je do sada u kraljevskoj obitelji bila tradicija da na zimske odmore odlaze s grupama fotografa. Mladi par je odlučio postaviti nova pravila, a fotograf je dobio dozvolu za objavu samo šest fotografija. Na njima je zabilježena prava obiteljska opuštena atmosfera, a kao i uvijek, najviše pažnju plijene maleni George i njegova sestrica Charlotte. Ponosni roditelji od samog sklapanja braka naglašavaju koliko im je bitna privatnost i intima te da im iznimno veliku ulogu ima odrastanje njihove djece što dalje od svjetla kamera.

William i Kate tako su i dosadašnje obiteljske portrete strogo kontrolirali, a u nekoliko slučajeva fotografirala ih je vojvotkinja osobno. Četveročlana zabundana obitelj u skafanderima i debelim jaknama i hlačama odmah je osvojila simpatije javnosti, a posebno glavni miljenik Velike Britanije, maleni princ George.