HIP HOP SPEKTAKL

U prodaji posljednjih 150 ulaznica za DritoizTvornice

29.01.2016 u 09:42

Bionic
Reading

Za #DritoizTvornice,subotnje hip hop okupljanje u Velikom pogonu Tvornice kulture, u ponudi se nalazi posljednjih 150 ulaznica. Sudeći prema dosadašnjem interesu i prodaji očekuje se da će i one biti rasprodane puno prije otvaranja vrata.

Koncert #DritoizTvornice s rasprodanim Velikim pogonom, što znači više od 1700 ljudi, pokazat će da je hip hop uistinu dominantna struja na regionalnoj nezavisnoj sceni. Kao i u drugim žanrovima izdvojenim od mainstreama subotnji line up dokazuje da glazba bez problema prelazi granice i ruši sve barijere. Rasprodati Veliki pogon Tvornice kulture, kapacitetom najveći klub do sportskih dvorana, nikad nije bilo lako, a kad to naprave bendovi čvrsto zakopani u undergroundu rezultat višestruko dobiva na težini.

Vrata Tvornice otvorit će se u 20 sati. Prvi se na pozornicu, u 21:00, penju Kuku$ Klan koji će u 21:40 mikrofone prepustiti dvojcu Krankšvester. Splitski gangsta reperi Kiša metaka na rasporedu su u 22:30, a beogradske legende Prti Bee Gee u 23:15. Točno u ponoć nastupit će specijalan gost čiji identitet organizatori kriju do samog nastupa. Zadnji izvođač večeri je zagrebačka trap petorka High5 čiji termin je u 00:30

Nakon koncerta nastavlja se program na dva floora s programima In Da Klub i Dobra šema

Ulaznice
Cijena ulaznica za koncert u pretprodaji iznosi 50 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta moći će se kupiti za 70 kn

Službena prodajna mjesta:
•    Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
•    Prodajna mjesta Entria i www.entrio.hr

Iza koncerta stoji ekipa yem kolektiva koji su organizatori klupskih hip hop večeri 'In Da Klub'.