MALO IM ZA SRIĆU TRIBA

Viktorija i Dino Rađa: Provod na grčkom vjenčanju

30.03.2016 u 11:29

  • +7

Poznati na premijeri filma 'Moje grčko vjenčanje 2'

Izvor: Promo fotografije / Autor: Jure Ravlić

Bionic
Reading

Hrvatsku premijeru drugog nastavka filma 'Moje grčko vjenčanje' sinoć nisu propustili brojni poznati Splićani - Jelena Rozga, Anamarija Asanović, Ana i Joško Čagalj, Branka Krstulović, Nataša Bebić pa ni supružnici Viktorija i Dino Rađa koji se ne viđaju često na javnim događanjima. Ove godine u kolovozu slave 15 godina braka u kojem se drže jednog pravila: ljubav i obiteljsku sreću žive i o njoj ne pričaju za javnost

Sinoć je u multipleksu CineStar Split - Joker centar sve bilo u znaku grčkog vjenčanja. Nakon što je prvi nastavak filma 'Moje grčko vjenčanje' osvojio publiku diljem svijeta, njegov nastavak zaintrigirao je i mnoge poznate Splićane, pa i jedan par koji se rijetko može vidjeti zajedno u javnosti.

Jelena Rozga pojavila se bez pratnje svog zaručnika Stjepana Hausera koji je nedavno nastavio američku turneju 2Cellosa, modna dizajnerica Anamarija Asanović u kino nije povela dečka Marina Siriščevića s kojim je nedavno dobila kćer Zorku, no zato su Viktorija i Dino sinoć rađa zajedno uživali u filmskoj romantici.

Par koji je zajedno već 15 godina i ima dva sina bio je odlično raspoložen i modno usklađen, a i dokaz je kako bračna sreća itekako može potrajati dugo. Dino i Viktorija upoznali su se prije više od 20 godina dok je Viki gradila glazbenu karijeru. Upoznali su se u zagrebačkom restoranu Atlanta, a svjedoci susreta govorili su kako je to bila ljubav na prvi pogled. Vjenčali su se 2001. na jahti u blizini Korčule. Dvije godine poslije rodio im se sin Roko, a 2008. Niko. Svih ovih godina o svojoj vezi i obiteljskom životu ne govore za medije. Tek Viktorija pokojom fotografijom na Instagramu otkrije detalj njihove svakodnevice.

'Ključ je dobra odnosa u simbiozi razumijevanja, tolerancije i puno ljubavi!' smatra Viktorija.


Jole i njegova Ana također nisu propustili drugi nastavak filmskog hita 'Moje grčko vjenčanje'



'Svadbeni' styling Jelene Rozge


Jure Ravlić
Crno-bijeli modni svijet uvijek atraktivne Branke Krstulović