U TAJNOSTI

Vjenčali se Cameron Diaz i Benji Madden

06.01.2015 u 15:03

Bionic
Reading

Glumica Cameron Diaz i roker Benji Madden izrekli su u ponedjeljak sudbonosno 'da' na intimnoj ceremoniji u dvorištu glumičine vile na Beverly Hillsu

Pjevač benda Good Charlote osvojio je 41-godišnju ljepoticu u svibnju prošle godine u teretani, a od početka njihove veze tabloidi nagađaju da bi šest godina mlađi Benji mogao biti pravi izbor za Cameron.

Par je ta nagađanja konačno potvrdio izmijenivši u ponedjeljak svečane zavjete u krugu uže rodbine i prijatelja, među kojima su bili Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow, Samantha Ronson, Robin Antin i drugi.

Vjenčano prstenje paru su donijeli Benjijev nećak Joel Madden i Sparrow, sin Cameronine djeveruše Nicole Richie. Uz Richie, djeveruše su još bile Drew Barrymore i njezina sestra Chimene, a pomoćnica Jesse Lutz.

O nenajavljenom vjenčanju slavnog para prvi su izvijestili TMZ i Us Weekly, primijetivši da se u nedjelju u glumičinoj vili na Beverly Hillsu održala probna večera. Kad su u tijekom ponedjeljka na istu adresu počeli pristizati ugostitelji, cvjećari i iznajmljivači opreme za zabave, sumnje više nije bilo.

Cameron i Benji prvi put su stupili u brak. Glumica je bila u ljubavnim vezama s Jaredom Letom, Mattom Dillonom i Justinom Timberlakeom, a glazbenik s Paris Hilton, Sophie Monk, Holly Madison i Elizom Dolittle. Budući da su se vjenčali nakon vrlo kratke veze, već su krenula nagađanja o slatkim iščekivanjima.