U ŠETNJI ŠPICOM

Zaljubljena Indira ne odvaja se od supruga

21.02.2015 u 17:16

  • +5

Poznate izmamilo sunce

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Sunčana zagrebačka subota izmamila je brojna poznata lica na špicu, a među njima bila je i uvijek nasmijana članica žirija 'The voicea' Indira Levak, koja se nije odvajala od supruga Miroslava

Zagrebačkom špicom i ove subote prodefilirala su brojna poznata lica, među kojima su se našle predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i pjevačica Indira Levak.

Odjevena u uske sive traperice i bajkerske čizme sa zakovicama te crnu kožnu jaknu s krznenim prslukom, Indira je plijenila poglede. Modni dodatak koji je zasigurno izazvao zavist pripadnica ljepšeg spola bila je Chanelova Boy torba koju je Indira prebacila preko ramena.


Društvo joj je pravio suprug, višestruki prvak u body buildingu i poduzetnik Miroslav Levak s kojim je u braku nešto više od pola godine.

'Osvojila me prekrasnom energijom, šarmom i otvorenošću. To je žena koja ima srce za svakog čovjeka, a ja se nadam da sam našao mjesto koje zauzima jako puno prostora u njenom srcu', rekao je nedavno Indirin suprug u razgovoru za tportal.

Indira, pak, ne krije da joj za potpunu sreću još samo nedostaje beba. 'Beba bi bila kruna svega. Uistinu bih se veselila da nam jedna mala kreštavica uskoro dođe u dom', rekla je nedavno pjevačica.