CAYDEN COSTNER

17-godišnji sin Kevina Costnera izazvao pravu pomutnju u Veneciji

07.09.2024 u 13:51

Bionic
Reading

Kevin Costner uistinu može biti ponosan na svu svoju djecu, a ovoga je puta čast da ga prati na putovanju u Veneciju, gdje je prisustvovao filmskom festivalu, pripala 17-godišnjem Caydenu, koji je već raspametio djevojke diljem svijeta

Holivudski glumac Kevin Costner ovih je dana boravio na 81. filmskom festivalu u Veneciji, a prigodu što je tamo iskoristio je i da uživa u ljepotama ovog grada i proveze se tamošnjim kanalima.

I ovoga je puta odlučio sa sobom povesti svoje nasljednike, a odluka je pala na Caydena, najstarijeg od troje djece koje ima s posljednjom bivšom suprugom Christine Baumgartner.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

17-godišnji Cayden slika je i prilika slavnog oca i ne treba sumnjati da će, baš poput njega, biti veliki zavodnik. Otac i sin proveli su vrijeme u šetnji uličicama Venecije, a slučajni turisti ostali su u nevjerici kada je poznati dvojac prošao pored njih.

Sva njegova djeca

Inače, Costner s bivšom suprugom Cindy Silvom ima troje odrasle djece - Annie (40), Lily (38) i Joea (36); iz veze s Bridget Rooney tu je i sin Liam (28) dok iz braka sa Christine Baumgartner ima još troje djece - Caydena Wyatta (17), Logana Hayesa (15) i Grace Avery (14).

  • +3
Kevin Costner sa sinom Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kada se 2004. vjenčao s Christine Baumgartner, iako je godinama ranije govorio da se više neće ženiti, a kamoli imati djece, Costner je 'pogazio' svoju riječ.

'Christine je željela dijete, no ja sam strahovao da neću biti dobar otac. Jednog sam se dana probudio i pomislio: Hoću li izgubiti ovu predivnu ženu koja želi biti sa mnom do svog posljednjeg daha samo zato što se bojim imati još djece? To mi je promijenilo sve... Odlučio sam da neću izgubiti ljubav.'

SA SINOM CAYDENOM

Nakon odmora na jahti, Kevin Costner snimljen u najdražem društvu

Pogledaj galeriju

Tri godina nakon bajkovitog vjenčanja dobili su i prvo dijete: 6. svibnja 2007. rodio im se prvi sin kojeg su nazvali Cayden Wyatt. Ono što mu je bio najveći strah, budući da je dobio dijete kada je već napunio 52 godine, bio je da neće biti dovoljno dugo s njim.

Najveći strah

'Nadam se da ću za Caydena imati dovoljno energije, baš onako kao što sam to imao s ostalom djecom. Moj najveći strah je da će ovo dijete odgajati netko drugi, što bi značilo da strahujem da ću prerano otići. Da neću imati prilike podučavati ga stvarima za koje mislim da su mu potrebne, kao i da neću biti ona osoba koja će ga učiti o životu', kazao je tada Costner.