DAN IZ SNOVA

42. rođendan lijepa glumica proslavila poput djevojčice

17.03.2017 u 13:48

Bionic
Reading

Slavna glumica Eva Longoria Baston proslavila je ovaj tjedan 42. rođendan, a odlučila ga je provesti s obitelji u Disneylandu

'Ništa bolje od obitelji za rođendan', napisala je lijepa Eva Longoria povodom 42. rođendana, a fotografiju sa slavlja objavila je na svome profilu na Instagramu. Zvijezda popularne serije 'Kućanice' vrlo je vezana s obitelji i zato je ovaj poseban dan odlučila provesti upravo s najdražima u zabavnom parku Disneyland.

Nothing better than family on my birthday! #Disneyland

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Evi su se u Disneylandu pridružile njezine tri sestre, a jedna od njih, Lucky Longoria, poželjela joj je sretan rođendan i na Twitteru: 'Sretan rođendan mojoj srodnoj duši, sestri Evi Longoriji. Hvala ti što si najbolja prijateljica koju djevojka može poželjeti.' 

Glumica i dizajnerica, osim rođendana, ima još jedan razlog za slavlje. Nedavno je predstavila svoju proljetno-ljetnu kolekciju odjeće koja je izazvala velik interes javnosti. Kolekcija je namijenjena 'ženstvenoj ženi' i nudi zaista ženstvene haljine, bluze i suknje koje ističu obline. Longoria smatra da su najnoviji trendovi zapostavili najvažnije ženske atribute, stoga je ona odlučila osvježiti modnu scenu.

Slavnoj 'kućanici' cvatu ruže i u ljubavi pa zaista ima razloga biti sretna i ispunjena. Glumica je naime prošle godine treći put stala pred oltar te nakon propalog braka s glumcem Tylerom Christopherom i NBA košarkašem Tonyjem Parkerom napokon pronašla sreću s 48-godišnjim meksičkim biznismenom Joseom Bastonom. 

 

My Valentine ❤🥂

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on