nova ljubav

Albina ponovno ljubi: Novog dečka otkrila je samo jedna fotografija

01.06.2024 u 12:29

Bionic
Reading

Splitska pjevačica i predstavnica Hrvatske na Eurosongu 2021. godine, Albina Grčić, ponovno ljubi. Njezino srce i ovog je puta 'ukrao' zgodni nogometaš

Prema dojavi čitatelja redakciji Slobodne Dalmacije i pisanju 24sata nogometaš iz Sinja, Marko Čovo, novi odabranik pjevačice Albine Grčić. Vezu koja, prema navodima iz nogometnih krugova, traje već nekoliko mjeseci, sada je potvrdila i fotografija objavljena na Instagramu.

Naime, nogometaš Marko Čovo na svom Instagram Storyju objavio je fotografiju koja prikazuje kako se on i Albina voze romobilom po lijepo uređeno dvorištu, a objavu je pratila i pjesma Celine Dion 'My heart Will Go On'. Odjevena u kratke hlačice i pamučnu majicu dugih rukava, Albina se znakovito i veselo smiješila u kameru.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Albinu je 24sata upitao za novu vezu, no ona je tek kratko rekla: 'Stvarno ne želim komentirati ovo, nemojte se ljutiti.'

  • +7
Albina Grčić Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

Podsjetimo, Albina je prošle godine prekinula dugogodišnju vezu s nogometašem Ivanom Ćalušićem. Inače, splitska pjevačica nikada nije otkrivala previše detalja iz privatnog života. Tako je i prekid s Ivanom dulje vremena držala u tajnosti, a na prekid se posumnjalo nakon što su s njezinog Instagram profila obrisane njihove zajedničke fotografije.