NATHALIE RAYES

Američka veleposlanica oduševila objavom: ‘Od mladenke do diplomatkinje, kakvo putovanje!‘

01.07.2024 u 18:43

Nathalie Rayes

Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Bionic
Reading

Danas američka veleposlanica u Hrvatskoj, a prije 17 godina novopečena supruga na medenom mjesecu u Dubrovniku. Nathalie Rayes svojom posljednjom objavom na društvenim mrežama s razlogom je brojne oduševila

Američka veleposlanica u RH Nathalie Rayes podijelila je fotografiju nastalu prije 17 godina na Vidikovcu u Dubrovniku, da bi ju danas rekreirala.

'Tad sam prvi put istražila Dubrovnik na medenom mjesecu. Sada mu se vraćam kao veleposlanica Sjedinjenih Američkih Država u Hrvatskoj. Od mladenke do diplomatkinje - kakvo putovanje! Dubrovniče, tvoja magija nikad ne blijedi', napisala je Rayes, svoju objavu zaključivši hashtagom #FullCircle.

Nathalie Rayes rođena je u Venezueli 1975., a odrasla u Kaliforniji. Političku karijeru započela je u uredu gradonačelnika Los Angelesa, postavši čelnicom nekoliko organizacija koje promiču utjecaj latinoameričke zajednice u SAD-u.

Krajem siječnja ova 48-godišnja diplomatkinja stigla je u Hrvatsku, a zahvaljujući svojim objavama na račun Hrvatske osigurala je veliku pozornost domaće javnosti.