PODRŠKA VATRENIMA

Veleposlanica SAD-a leti u Njemačku na utakmicu s Talijanima: 'Ajmo Hrvatska'

22.06.2024 u 17:12

Bionic
Reading

Američka veleposlanica Nathalie Reyes objavila je fotografiju s putovanja u Leipzig, gdje će u ponedjeljak, kako se hvali, navijati za Hrvatsku protiv Italije

'Uzbuđena sam što putujem u Njemačku navijati za Vatrene na nadolazećoj utakmici na Euru 2024. Ponosna sam što mogu podržavati ekipu te slaviti sportski duh. Ajmo Hrvatska!', stoji na profilu Nathalie Reyes na mreži X. Na fotografiji se nalaze i dvojica maloljetnika, po svemu sudeći sinovi veleposlanice, koji sjede pored nje u zrakoplovu.

48-godišnja diplomatkinja u Hrvatsku je stigla krajem siječnja. Rođena je u Venezueli 1975. i odrasla u Kaliforniji. Započevši političku karijeru u uredu gradonačelnika Los Angelesa, čelnica je nekoliko organizacija koje promiču utjecaj latinoameričke zajendice u SAD-u.

Politički se kalila u organizaciji Latino Victory, koju su suosnovali Henry Munoz III, prvi gay senator u povijesti Teksasa, te glumica Eva Longoria.

Nedavno smo registrirali i kako je na svom profilu na mreži X prikazala kako je po prvi puta probala janjetinu i to, ni manje ni više, nego u Slunju, čestoj stanici brojnih hrvatskih građana na povratku iz Plitvica. Ljubav prema Hrvatskoj, čini se, ne ide samo kroz želudac, već i kroz nogomet.