riječka glazbenica

Ana Kabalin udružila snage s vrsnim glazbenicima: Uskoro novi album

09.09.2024 u 18:30

Bionic
Reading

Nakon niza singlova 'Vrijeme iza nas', 'Još uvijek sanjam', 'Nikad ne' i 'Dogodi se', jedna od ponajboljih domaćih vokalistica, Ana Kabalin polako, ali sigurno kroči prema materijalu za prvi samostalni album

Croatia Records s ponosom predstavlja peti po redu singl riječke pjevačice Ane Kabalin pod nazivom 'Vodi me', stoji u najavi.

Možda i najzreliji glazbeni uradak do sada, pjesma 'Vodi me' nastala je u suradnji s autorom glazbe Josipom Radićem (Valentino Bošković, Kensington Lima) i tekstopiscem Vedranom Križanom (Fiumens, Revizor music), uz produkciju Nene Belana, bubanj je odsvirao Branimir Gazdik, a brasseve Zvonimir Bajević, Oliver Ereš i Marin Ferketin.

'Na prvo slušanje mi se svidjela melodijozna Josipova ideja i Vedranov zreli ljubavni tekst, nakon zajedničkog rada i snimanja jako sam zadovoljna onime što smo dobili i jedva čekam da čujete', rekla je Ana.

Radi se mahom o poznatim glazbenicima koji su Anini dugogodišnji kolege i prijatelji kroz razne projekte. Video je djelo Dinka Čvorića - Doringa, većim dijelom sniman u prekrasnoj Palači Šećerane u Rijeci koja je poslužila kao savršena kulisa i dodala umjetničku dimenziju.