godinu dana nakon...

Anđelka pokazala djelić svadbenog slavlja: Udala za najboljeg prijatelja svog bivšeg supruga

11.09.2024 u 16:50

Bionic
Reading

Anđelka Stević Žugić, nekoć Prpić koju je publika upoznala zahvaljujući humorističnoj seriji 'Andrija i Anđelka' prošle godine stupila je u drugi brak s Markom Žugićem. Vjenčali su se u skrovitosti, a glumica je za prvu godišnjicu braka podijelila prizor sa svadbe

Jedna od najpoznatijih regionalnih glumica ne voli sa svijetom dijeliti detalje iz svog privatnog života. Većinom objavljuje najave za svoje projekte. No, ovaj put je Anđelka Stević Žugić napravila iznimku i pokazala trenutke sreće sa tajnog vjenčanja s Markom Žugićem, objavivši prvu fotografiju s tog posebnog događaja.

Fotografiju na kojoj se ona i njezin drugi suprug grle, oduševila je njezine fanove po cijeloj regiji koji su joj poručili da se nadaju da će se zauvijek tako voljeti.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Izbjegavajući medijsku pažnju, glumica nije htjela veliko slavlje već tajnu proslavu za najbliže. Ni na društvenim mrežama nisu se mogle vidjeti fotografije i snimke s njihovog velikog dana.

Sreća iz drugog pokušaja

Podsjetimo, glumica je nekoliko mjeseci prije vjenčanja rodila djevojčicu kojoj je dala ime Čarna, po ulozi u seriji 'Žene s Dedinja'. To je njoj i Marku prvo zajedničko dijete, dok iz braka (koji je trajao devet godina) s prvim suprugom Darijem Prpićem ima i sina Jakšu. Inače, Njen sadašnji suprug Marko, bio je najbolji prijatelj njenog prvog muža. Zbog Anđelke je ostavio partnericu s kojom je bio u vezi 11 godina. Prekinuli su u ožujku prošle godine, pa se nagađa da su on i glumica od tada zajedno.

vratila se u top formu

Anđelka Prpić blista u novom izlasku nakon rođenja djeteta

Pogledaj galeriju