kao da nije rodila

Ovako izgleda sretna i zadovoljna žena: Popularna Anđelka vratila se poslovnim izazovima

03.06.2024 u 13:06

Bionic
Reading

Omiljena regionalna glumica Anđelka Stević Žugić, publici poznatija kao Anđelka Prpić, može se pohvaliti sjajnom linijom jer druga trudnoća skoro da nije ostavila trag na njezinom tijelu

Poznata beogradska komičarka Anđelka Stević Žugić, koju je proslavila uloga u seriji 'Andrija i Anđelka', nakon druge trudnoće brzo se vratila poslovnim obavezama. Završila je snimanje serije 'Radio Mileva', a trenutno nastupa po regiji sa svojom novom monodramom 'Šta me opet snađe' o vječno aktualnoj temi razvoda.

Uz balansiranje s poslom i obitelji, stigla se pojaviti na grand finalu barmena u pravljenju koktela u Beogradu te je zablistala u chic proljetno-ljetnom kompletu cvjetnog dezena - laganoj košulji, koju je stegnula kožnim remenom i tako naglasila tanki struk, te hlačicama, kojima je mogla pokazati vitke noge. Mnogi nisu skidali pogled s nje te su joj davali komplimente na račun odličnog izgleda.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Za njezino vedro raspoloženje zaslužni su njezini najmiliji.

Podsjećamo, glumica se prošle godine drugi put ostvarila u ulozi majke. Dobila je nasljednicu Čarnu (za ime je čula u seriji 'Žene s Dedinja', gdje je i sama imala ulogu) sa sadašnjim suprugom Markom Žugićem. Iz prethodnog braka s Darijem Prpićem ima sinu Jakšu. Od njega se službeno razvela prije tri godine nakon devet godina.

Anđelka Stević Žugić Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/Ata images/PIXSELL