UŽIVAJU ZAJEDNO

Andrej Kramarić pohvalio se luksuznim odmorom na turskoj obali, ali i otkrio da do rođenja prvog djeteta on i supruga Mia broje sitno

07.07.2021 u 08:33

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu nogometaš se oglasio po prvi put od ispadanja naše reprezentacije s Eura i to fotografijom na kojoj sa svojom trudnom suprugom Mijom pozira iznad hotelskog bazena dok se iza njih pruža nevjerojatan pogled na Egejsko more

U prestižnom i luksuznom ljetovalištu Bodrum, gdje redovito odmaraju oni 'dubljeg džepa', ovih dana uživa i nogometaš i hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić i to u društvu svoje trudne supruge Mije. Supružnici Kramarić tamo su se uputili nakon ispadanja naše reprezentacije s Eura, a Kramarić je označio luksuzni hotel Lujo Bodrum gdje su smješteni.

Na fotografiji, koju je objavio na Instagramu, nedavno vjenčani par pozira, on odjeven u bermuda traper hlače i zelenu košulju dugih rukava, a ona u dugoj bijeloj haljini s natikačama u boji njegove košulje. Ponosni suprug nježno je obgrlio njezin trudnički trbuh, po kojem se da zaključiti da je ostalo još malo do rođenja njihovog prvog djeteta.

Koliko je poznato, beba bi trebala stići na jesen, a upravo je trudnoća ubrzala i njihovo vjenčanje koje se odvilo pred sam odlazak na Euro, točnije 31. ožujka ove godine, kada su s najbližim članovima obitelji i kumovima izrekli bračne zavjete pred matičarom u Staroj gradskoj vijećnici u samom centru Zagreba.

Mia i Andrej Kramarić Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Crkveno vjenčanje i veliko slavlje za prijatelje i obitelj novopečeni mladenci namjeravaju organizirati naknadno, kada prođe epidemija koronavirusa koja ih je i spriječila u tome da takvo što naprave već sada. A prije crkvenog vjenčanja, Andrej i Mia Kramarić po prvi će puta iskusiti i čari roditeljstva.