to se zove 'trening'

Anja Šovagović Despot otkrila kako najlakše izgubiti kilograme: 'Kile se same tope'

20.06.2024 u 11:18

Bionic
Reading

U potresu 2020. godine potkrovni zagrebački stan glumačke dive i njezinog supruga Dragana Despota, stradao je. Nakon razornog potresa par se s djecom privremeno preselio u stan prijatelja, a svi stanari iz zgrade su tada iseljeni zbog opasnosti. Anja Šovagović Despot se sada javila iz svoje stambene oaze simpatičnom objavom

'Back to the real work: cleaning, cleaning and cleaning. Kako nabijam kondiciju i mršavim? Opsesivnim čišćenjem stana potresenog u potresu i uzaludnim očekivanjem konstrukcijske obnove - kile se same tope', opisala je video Anja Šovagović Despot na kojem je pokazala kako sada izgleda stan i sebe s gumenim plavim rukavicama.

'Stan je i dalje predivan, a tebi dobro čini da se kile tope', poručila joj je Vitomira Lončar, a kolegica s kojom sad igra hvaljenu predstavu 'Tere i Luce', Nataša Janjić Medančić ju je zafrkavala: 'Jesu rukavice s talkom ili bez?', a pisali su joj i drugi prijatelji i fanovi.

Glumičin stan se nalazi na Donjem gradu, a dva mjeseca prije potresa su ga renovirali. Sa suprugom i djecom je prvo preselila u Supetar na otok Brač. U tim su trenucima su zadržali sabranost te su i iz te situacije izvukli pozitivu. Otočna izolacija, kao i izolacija općenito, donijela im je tada traženi mir.

pulski filmski festival

Crveni tepih: Anja Šovagović Despot i Barbara Nola blistale u mladenačkim izdanjima

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...