iznenadila se

Anja Šovagović Despot oduševljena originalnim poklonom kojeg je dobila za godišnjicu braka

08.06.2024 u 09:30

Bionic
Reading

Glumačka diva i nacionalni prvak Drame HNK, Dragan Despot ove godine slave 38. godišnjicu braka sklopljenog poslije četiri dana veze, koliko im je bilo dovoljno da shvate da su srodne duše. Na svom velikom danu gledat će u poseban dar koji im je stigao prije nekoliko dana

Glumački par zajedno je još od rane mladosti. Zaljubili su se kad je njoj bilo samo 15 godina. Premda mnogi smatraju da je za dugotrajan brak potrebna višegodišnja veza. Slušati srce do kraja života bio je njihov recept za sreću i danas žive svoju bračnu idilu uz djecu Anu i Josipa.

'Nestvarno smo se zaljubili i tu dalje se nije imalo što i sad sa svakom godinom dulje', rekla je Anja Šovagović Despot jednom prilikom. Štošta su proživjeli i preživjeli tijekom braka, između ostalog i zagrebački potres u kojem je teško stradao njihov dom. Godine 2011. su obnovili bračne zavjete.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Glumica i Dragan Despot prije koji dan su bili na svečanom otvaranju trećeg Festivala knjige u Matici hrvatskoj, a ondje su pozirali za karikaturu koju je svima pokazala na društvenoj mreži. 'Kak dečica ste', bila je jedan do poruka njezinih oduševljenih pratitelja.

'U Despotu sam prepoznala osobu koja dijeli sa mnom gotovo iste stavove, kriterije i emocije koje osjećamo prema svojem poslu. Možda smo i preveliki perfekcionisti, možda sam ja razmažena, možda je on pretjerani radnik, možda sam ja pretjerano izbirljiva, a on pretjerano strpljiv, ali i dalje smo uporni i ustrajni u svojem stavu o glumi kao ozbiljnom i posvećenom poslu', rekla je Anja ranije za Jutarnji list.

Anja Šovagović Despot i Dragan Despot Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL