samo riječi hvale

Antonio Banderas o bivšoj ljubavi: 'Melanie je najbolja prijateljica koju imam'

20.09.2024 u 23:11

Bionic
Reading

Španjolski glumac, pjevač i redatelj sanjao o karijeri nogometaša, a postao je jedan od najuspješnijih glumaca u Hollywoodu. Njegova karizma i dalje osvaja sve, a nakon što se oporavio od srčanog udara, priznao je da mu se život promijenio na bolje. Trenutno je u iščekivanju premijere mjuzikla 'Gypsy' u kazalištu u rodnoj Malagi

Antonio Banderas broji dane do premijere mjuzikla 'Gypsy', a gostujući u emisiji 'El Hormiguero' pričao je o svojoj viziji uspjeha i svojoj 'najboljoj prijateljici' Melanie Griffith.

Banderas je jako uzbuđen zbog mjuzikla, četvrtog koji je režirao i koji će biti izveden u Soho Caixabank Theatreu (čijem je vlasnik) između 17. listopada i 1. prosinca. Najavio je da će 'izgubiti novac, čak i ako svaki dan bude puna dvorana', ali njegovo pravo zadovoljstvo nije u novcu, već u 'izvođenju predstave i zabavi s kolegama'. Suprotstavljanje materijalizmu njegov je lajtmotiv života otkako je doživio srčani udar 2017. godine.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Taj mu je zdravstveni problem donio spoznaju zbog koje ima drugačiji pogled na život. 'Uspjeh je raditi ono što želite raditi, kako to želite raditi, s ljudima s kojima to želite raditi. Ljudi često žive kao da nikad neće umrijeti. Prije nego što odem želim reći: 'Napravio sam stvari koje sam želio učiniti, a projekt Soho temelji se na toj premisi'', pojasnio je.

DRUŽENJE U MARBELLI

Antonio Banderas ne odvaja se od svoje atraktivne partnerice, ali ni njezine sestre blizanke

Pogledaj galeriju

'Novi' Antonio Banderas posvećen je promicanju kulture u Španjolskoj, u koju se vratio nakon dugog razdoblja u Hollywoodu. To je sudbina o kojoj sanjaju mnogi glumci, a on je jedan od privilegiranih koji je uspio sebi izboriti mjesto u meki kinematografije, gdje čuva jako lijepe uspomene.

Ostali su bliski

'Nisam iskusio tu mračnu stranu. Zaljubio sam se u osobu s kojom sam bio dvadeset godina. Živio sam obiteljski život i nisam toliko igrao 'holivudsku igru'. Otišao sam kad se taj brak raspao, jer imam duboko prijateljstvo s Melanie, ona je najbolja prijateljica koju imam', ovim je nježnim riječima govorio o majci svoje kćeri Stelli del Carmen, koja je nedavno objavila zaruke.

Dok priprema svoj povratak na Broadway za 2025. uz snimanje s Anthonyjem Hopkinsom, Banderas je započeo odbrojavanje do premijere 'Gypsy' u Malagi. Inspiriran Amerikom 1920-ih i 1930-ih, ovaj dragulj iz zlatnog doba Broadwaya govori o ambicioznoj 'majci umjetnika' koja se bori za uspjeh svojih kćeri, dok potajno žudi za vlastitim. Temeljen je na memoarima burleskne umjetnice Gypsy Rose Lee, glumi je Marta Ribera, za koju je glumac rekao: 'Da je rođena u New Yorku, bila bi Liza Minnelli.'

STELLA BANDERAS

Kćer Antonija Banderasa izrasla u pravu ljepoticu: Sa slavnom majkom ukrala pozornost na filmskoj premijeri

Pogledaj galeriju