niz uspješnih koncerata

Baby Lasagna najavio dva koncerta u Beogradu: 'Bit će jedni od najjačih'

26.09.2024 u 18:31

Bionic
Reading

Naš predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu, Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, nastavlja niz uspješnih koncerata. Tako je sada najavio dva koncerta u Beogradu

Baby Lasagna najavio je čak dva nastupa u Beogradu. Na ta dva koncerta, Baby Lasagna će izvesti cijeli, još uvijek neobjavljeni album. Marko će pred beogradsku publiku stati 27. rujna, a potom i dan kasnije, 28. rujna. Prvi koncert zakazan za petak odavno je rasprodan, a u prodaji je još ograničen broj ulaznica za koncert u subotu.

Za srpske medije otkrio je kako se osjeća zbog zakazanih koncerta. 'U razgovoru s mojom zaručnicom, komentirali smo kako oboje mislimo da će beogradski koncerti biti jedni od 'najjačih'. Neki moji kolege već su svirali u Domu omladine i bili u Beogradu i posebno su oduševljeni publikom, prostorom i gradom', rekao je u intervju za portal nova.rs.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Nova TV promo, montaža Neven Bučević

A Baby Lasagna osvrnuo se i na to kako mu je to prvi posjet Beogradu. 'Što se mene tiče, ja još nisam bio u Beogradu - ali došlo je moje vrijeme! Neću se ni truditi opisati uzbuđenje koje osjećam zbog koncerta u Beogradu i publike u Srbiji', rekao je.

  • +5
Baby Lasagna Izvor: Pixsell / Autor: F.S./ATAImages/PIXSELL

Prije Beograda Baby Lasagna održao je dugoočekivana tri rasprodana nastupa na zagrebačkom stadionu Šalata gdje su se u tri dana okupilo više od 13000 fanova na tom omiljenom koncertnom prostoru. A ubrzo je Marku uručeno još jedno internacionalno priznanje – Zlatna ploča za singl 'Rim Tim Tagi Dim'. Nova nagrada stigla je iz Universal Music Grčke, gdje je pjesma „Rim Tim Tagi Dim“ ostvarila zlatni status za ukupni broj streamova prema službenim podacima Svjetske diskografske federacije, IFPI.