NIJE MU LAKO

Baby Lasagna otkazao nastup u Madridu, otkriven i glavni krivac

18.09.2024 u 22:20

Bionic
Reading

Samo nekoliko dana nakon čak tri održana koncerta na zagrebačkoj Šalati, Baby Lasagna na veliku žalost svojih obožavatelja morao je otkazati novi nastup i to u Madridu

'Dragi moji španjolski mačići, nažalost, moram vas obavijestiti kako neću nastupati na Brava Madridu 2024. Dobio sam jaku prehladu zbog koje ne mogu putovati i nastupati. Nadam se da ćemo se vidjeti iduće godine na koncertima u Madridu i Barceloni u sklopu Meow Back Tour.'

Riječi su to, samo u orginalu napisane na engleskom jeziku, koje je na Instagram Storyju objavio Marko Purišić javnosti najpoznatiji kao Baby Lasagna. Naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu, gdje je osvojio visoko 2. mjesto, nažalost morao je odustati od koncerta u Madridu i to zbog bolesti.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prehlada je kriva za sve

Iako nije napisao detalje svoje prehlade, za pretpostaviti je da ju je 'zaradio' tijekom svoja tri rasprodana koncerta na zagrebačkoj Šalati, koje je održao unatoč kiši i hladnom vremenu.

Baby Lasagna trebao bi sredinom ožujka započeti novu turneju i to u Njemačkoj, a na njoj će promovirati pjesme s nadolazećeg albuma 'Demons and Mosquitos'. Tijekom te turneje trebao bi u 16 europskih zemalja odraditi 21 nastup.

prvi od tri koncerta

Ni kiša nije uništila njegove planove: Baby Lasagna napravio spektakl na Šalati

Pogledaj galeriju

Ne treba sumnjati da će i u Europi, baš kao što je to napravio na zagrebačkoj Šalati, napraviti atmosferu za pamćenje i rasplesati okupljene, a jedno je sigurno - gdje god dođe koreografiju 'Rim Tim Tagi Dim' svi će plesati s njim.

KONCERT U ZAGREBU

Pogledajte atmosferu na trećem rasprodanom koncertu Baby Lasagne na Šalati

Pogledaj galeriju