Kiša 0 - Zagreb 1

Ovako je Baby Lasagna zahvalio fanovima koje ni kiša nije otjerala s koncerta

13.09.2024 u 19:02

Bionic
Reading

Šalata je u četvrtak pjevala s Markom Purišićem, fanovi su uživali u glazbi i energičnom nastupu ovogodišnjeg predstavnika Eurosonga. U tome ih nije spriječila ni kiša, a Baby Lasagna sada im se i zahvalio

'Kiša 0 - Zagreb 1. Ne znam kako da se zahvalim na tome što ste usprkos jakoj kiši došli i onda skakali po onim lokvama, plesali i pjevali s nama. Ovo ćemo pamtiti kao jedan od posebnih trenutaka jako dugo. Hvala vam lipi moji,' napisao je Baby Lasagna na Instagramu ne skrivajući oduševljenjem u kakvoj je atmosferi prošao njegov prvi, od tri zakazana koncerta na zagrebačkoj Šalati.

Spektakl na Šalati

Prvi koncert Baby Lasagne na zagrebačkoj Šalati premašio je sva očekivanja, a ni kiša i loše vrijeme nisu spriječili nijeokupljene obožavatelje da se rasplešu i uživaju.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

Na koncertu pred nekoliko tisuća gledatelja Baby Lasagna izveo je pjesme poput najnovije 'Biggie Boom Boom', 'and I', 'IG Boy', 'Don't hate yourself, but don't love yourself too much' i sada već kultna 'Rim Tim Tagi Dim' s kojom je Hrvatsku predstavljao na ovogodišnjem Eurosongu.

prvi od tri koncerta

Ni kiša nije uništila njegove planove: Baby Lasagna napravio spektakl na Šalati

Pogledaj galeriju

Kruna karijere

Inače, Marko je zagrebačke koncerte je nazvao 'krunom svoje karijere'. Njegova 'Meow Back' turneja kreće u ožujku 2025. godine te obuhvaća ukupno 21 nastup u 16 europskih zemalja. A večeras će se održati drugi zakazani koncert na Šalati, a u subotu, posljednji, treći. A prema svemu sudeći, loše vrijeme neće biti prepreka ni Marku ni njegovim obožavateljima.