iznenadili su ga

Uoči koncerta na Šalati, Baby Lasagna je dobio super poklon

13.09.2024 u 08:38

Bionic
Reading

Šalata je u četvrtak pjevala s Markom Purišićem, fanovi su uživali u glazbi i energičnom nastupu Umažanina koji je zaludio Hrvate, ali i čitavu Europu. Prije koncerta je priznao da su on i njegov tim bili u strahu zbog katastrofalne prognoze vremena, ali razloga za brigu, se pokazalo - nije bilo. A prije nego će stupiti na pozornicu dobio je i posebnu nagradu

Ove godine se Baby Lasagna nadobivao nagrada, a uoči prvog od tri užastopna velika zagrebačka koncerta, uručeno mu je još jedno međunarodno priznanje.

Nova nagrada stiže iz Universal Music Grčke gdje je pjesma 'Rim Tim Tagi Dim' ostvarila zlatni status za ukupni broj streamova prema službenim podacima Svjetske diskografske federacije, IFPI.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Kakvo iznenađenje

U sklopu novinarske konferencije održane na stadionu Šalata Marku je nagradu dodijelio Nikola Jovanović iz Universal Music Grupe: 'Marko, imamo iznenađenje za tebe! Ova zlatna ploča dolazi iz Grčke, od strane IFPI-ja, najvećeg diskografskog tijela na planeti'. Uvijek neposredan i iskren, Baby Lasagna nije mogao sakriti iskrenu radost.

Baby Lasagnu očekuju još dva koncerta na Šalati (večeras i sutra), a zagrebačke koncerte je nazvao 'krunom svoje karijere'. Njegova 'Meow Back' turneja kreće u ožujku 2025. godine te obuhvaća ukupno 21 nastup u 16 europskih zemalja.

prvi od tri koncerta

Ni kiša nije uništila njegove planove: Baby Lasagna napravio spektakl na Šalati

Pogledaj galeriju