NAKON FINALA

Baby Lasagna otkrio što misli o pobjedi švicarskog predstavnika

12.05.2024 u 10:01

Bionic
Reading

Nebinarna osoba Nemo pobijedila je na Eurosongu, a naš Baby Lasagna koji je svojim fantastičnim nastupom zapalio Malmö Areni Arenu našap

Nakon što je Baby Lasagna u velikom finalu završio na drugom mjestu, iako je dobio najviše glasova publike, na društvenim mrežama razočaranih i ljutitih komentara nije nedostajalo.

Za Jutarnji list, Baby Lasagna je prokomentirao što misli o pobjedničkoj pjesmi The Code.

'Nemo je uz žiri imao i veliku podršku publike i to s razlogom. Pjesma mu je fantastična, mislim da je zaslužio pobjedu', sportski je zaključio Baby Lasagna.

  • +16
Baby Lasagna - nastup u finalu Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

O ukusu žirija nije želio govoriti, a svima u domovini je poručio: 'Dragi ljudi, hvala do neba. Ispunili ste me velikom srećom i ponosom. Čuo sam da je skoro cijela Hrvatska gledala naš nastup na Eurosongu', piše Jutarnji list.

Baš kao i u polufinalnoj večeri, naš predstavnik zasjao je sinoć na pozornici i očarao publiku i gledatelje svojom pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim'.

  • +90
Gledanje Eurovizije u Zagrebu i Zadru Izvor: Cropix / Autor: Zvonko Pavic

Pobjeda mu je ipak izmakla, iako je neprestano dominirao na kladionicama, pa je tako završio na drugom mjestu.

Nemo je pjesmom The Code ukupno osvojio 591 bod (365 bodova žirija i 226 publike). Baby Lasagna i njegova 'Rim Tim Tagi Dim' osvojili su 547 bodova (210 po žiriju i 337 publike).

Podsjetimo, grad Zagreb svečano će dočekati Baby Lasagnu, drugoplasiranog na ovogodišnoj Euroviziji, danas na Trgu bana Jelačića, objavila gradska služba za informiranje.

Program počinje u 13 sati, a okupljene će do dolaska Baby Lasagne, koji u zagrebačku zračnu luku slijeće u 13.15 sati, zabavljati DJ Mario Kovač te bivši hrvatski predstavnici na Eurosongu Let 3, Tajči i Emilija Kokić.