ČESTITKA NAKON EUROSONGA

Kolinda Grabar Kitarović: Hvala ti Marko...'

12.05.2024 u 09:34

Bionic
Reading

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović među prvima je čestitala na sjajnom uspjehu na Eurosongu našem Marku Purišiću koji je osvojio drugo mjesto u Švedskoj

Bivša hrvatska predsjednica nije propustila čestitati našem mladom glazbeniku na sjajnom plasmanu u Švedskoj.

'Hvala ti, Marko, što si ujedinio Hrvatsku kako već davno nismo bili jedinstveni! Ponosna na tebe i na Hrvatsku! Rasturio si', poručila je putem X-a.

Političarka je ranije otkrila i da je glasala za Baby Lasagnu!

  • +90
Gledanje Eurovizije u Zagrebu i Zadru Izvor: Cropix / Autor: Zvonko Pavic

Uoči finala podijelila je snimku na X-u kako cijela Hrvatska pleše Rim Tim Tagi Dim te pozvala svoje pratitelje da glasaju za Baby Lasagnu.

'Cijela Hrvatska ujedinila se i u podne zaplesala Rim Tim Tagi Dim. Ujedinimo se pod hrvatskom zastavom večeras na Euroviziji. Pridružite nam se u podršci našeg talentiranog predstavnika Marka Purišića! Ne propustite, gledajte Euroviziju i glasajte za Hrvatsku', poručila je tad bivša predsjednica.

  • +16
Baby Lasagna - nastup u finalu Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Podsjetimo, grad Zagreb svečano će danas dočekati Baby Lasagnu, drugoplasiranog na ovogodišnoj Euroviziji, na Trgu bana Jelačića, objavila gradska služba za informiranje.

Program počinje u 13 sati, a okupljene će do dolaska Baby Lasagne, koji u zagrebačku zračnu luku slijeće u 13.15 sati, zabavljati DJ Mario Kovač te bivši hrvatski predstavnici na Eurosongu Let 3, Tajči i Emilija Kokić.

Baby Lasagana sa svojom pjesmom 'Rim tim tagi dim' osvojio je drugo mjesto na eurovizijskom pjevačkom natjecanju u Malmou, što je najbolji hrvatski plasman od neovisnosti.