S BRATOM MARTINOM

Baby Lasagna u društvu člana obitelji objavio sjajnu vijest

04.07.2024 u 23:12

Bionic
Reading

Baby Lasagna koji je na ovogodišnjem Eurosongu postigao sjajan uspjeh, drugo mjesto iza prvoplasiranog Švicarca Nema, razveselio je na Instagramu brojne fanove sretnom vijesti

Baby Lasagna, odnosno Marko Purišić podijelio je na Instagramu fotografiju sa svojim bratom Martinom koji je također glazbenik.

'Upozorenje! Ako vam se gadi dok dijete povraća, nemojte prelaziti na drugu fotografiju. Ako ne, uživajte i nema na čemu. U svakom slučaju, jako sam sretan jer sam dobio najbolji rođendanski poklon - moj brat se vratio kući i tu će ostati. Pridružit će se našem bendu', otkrio je Baby Lasagna (28) na društvenim mrežama.

Glazbenik koji 5. srpnja slavi rođendan pozirao je sa svojim bratom u Istri te oduševio zajedničkom fotografijom iz djetinjstva.

'Čestitam! Sretan sam zbog tebe', 'Tako mi je drago što će se pridružiti tvome bendu', 'To smo čekali', nizali su se komentari Markovih obožavatelja.

Baby Lasagna Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Elizabeta Ružić

Podsjetimo, Martin je također glazbenik i napisao je tekstove za album Ravenblack benda Mono Inc., koji se našao na prvom mjestu službene njemačke ljestvice slušanosti, za što je nagrađen. U tom bendu Martin svira bas gitaru te nastupa pod umjetničkim imenom Val Perun.

Inače, kako je Baby Lasagna ispričao za In Magazin, on i njegova zaručnica Elizabeta Ružić, koja mu pomaže u poslu i koja mu je velika podrška, stat će pred oltar.

'Imamo sve, sve je riješeno. Vjenčat ćemo se', rekao je no druge detalje nije otkrio.

Nedavno je mladi Istrijan predstavio i novu pjesmu and I za koju je snimljen spot nadahnut 50-ima, a režirala ga je njegova Elizabeta. Lasagnini koncerti sada se rasprodaju rekordnom brzinom pa ga na zagrebačkoj Šalati na jesen čekaju 3 nastupa, a u Beču su zbog velikog interesa morali promijeniti dvoranu.