SVE SU OZBILJNIJI

Veza Bradleyja Coopera i lijepe Gigi Hadid prelazi u novu fazu

04.07.2024 u 21:22

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Bradley Cooper (49) i 29-godišnja manekenka druže se već neko vrijeme, točnije devet mjeseci, a od tada je njihova romansa procvjetala u pravu vezu

Kako piše People, njihova je romansa sad prerasla u pravu, ozbiljnu vezu.

Dobro upućen izvor otkrio je da je plavokosa ljepotica s naslovnice Voguea 'jako sretna' s Cooperom te da unatoč pretrpanom rasporedu 'uspiju provoditi vrijeme zajedno i uživaju u druženju'.

'Na početku je to bila ležerna veza no sad je postalo sve ozbiljnije', dodao je taj izvor o paru, koji je viđen i na koncertu Taylor Swift i to u društvu njezinog Travisa Kelcea. Gigi Hadid se navodno divila i bila 'zaljubljena' u Coopera prije nego što su počeli izlaziti, objasnio je taj izvor, a par je sad, otkriva isti izvor, vrlo sretan skupa premda ih dijeli 20 godina razlike.

Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

'S obzirom na to koliko su oboje zauzeti poslom i s obitelji, uspjeli su odnos održati na životu i ulaze u ozbiljnu fazu', dodao je drugi izvor.

Par ima djecu iz prijašnjih veza budući da je Bradley Cooper otac Lee De Seine (7) s bivšom partnericom, manekenkom Irinom Shayk (38), dok Hadid ima kćer Khai (3) s bivšim dečkom Zaynom Malikom (31), nekadašnjim članom One Direction.

SNIMLJENI U NEW YORKU

Nakon doručka u shopping: Bradley Cooper i Gigi Hadid uživaju u svojoj ljubavi

Pogledaj galeriju

Prošloga mjeseca Bradley i Gigi uživali su na izlasku u New Yorku te se nisu ustručavali iskazati svoju ljubav.

Kako je objavio Page Six, slavni par je večerao u restoranu s prijateljima, te su se odlično zabavili, a pali su i poljupci.

Novi par također je primijećen kako pleše na glazbenom festivalu BottleRock u Napi u Kaliforniji, kao i na koncertu Taylor Swift u Parizu.

Inače, par je potvrdio svoju vruću romansu u Londonu još prošlog siječnja, a kako se pisalo, upoznala ih je upravo Irina. U prosincu je također objavljeno da je Bradley kupio kuću u blizini obiteljske farme svoje djevojke u Pennsylvaniji.