živi svoju bajku

Danijela Gračan obnovila vjenčane zavjete i otkrila svoj recept za bračnu idilu

04.07.2024 u 15:07

Bionic
Reading

Hrvatica koja je proglašena najljepšom na svijetu i njezinu suprug bivši nogometaš i izbornik Hrvatske ženske nogometne reprezentacije imaju jedan od najstabilnijih brakova na javnoj sceni. Proslavili su 25 godišnjicu i to na poseban način

Sveučilišna profesorica i znanstvenica može se pohvaliti s jednim od najdugovječnijih brakova i idiličnog suživota s Nenadom Gračanom i njihovim trima kćerima Emom, Laurom i Almom.

Za veliku brojku odlučili su obnoviti zavjete u istoj crkvi u kojoj su se vjenčali prije 25 godina. Srebrni pir proslavili su sa svojim najbližima, a pred oltar su ponovno otišli kao mladenci, Daniela u bijeloj dugoj haljini a Nenad u tamno plavom odijelu.

Inače, Daniela i Nedan su se, kako je on otkrio u ranije, upoznali u marini u Ičićima gdje je njen otac imao restoran, a zanimljivo je da je oca upoznao prije nego nju.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Recept za bračnu sreću i nakon četvrt stoljeća, kaže Danijela sasvim je jednostavan. 'Puno razumijevanja, kompromisa, međusobne podrške, lijepih, a nekad i malo manje lijepih trenutaka, ali to nas čini nekako bližima', izjavila je za In Magazin.

NOĆ ZVIJEZDA, MODE I KULTURE

Bivša Kraljica svijeta Daniela Gračan pohvalila se divnom viješću u obitelji

Pogledaj galeriju