Njihov VELIKI DAN

Ovom simpatičnom čestitkom Julia Roberts sve je ganula

04.07.2024 u 18:14

Bionic
Reading

Julia Roberts divnom je porukom povodom godišnjice braka izazvala veliko oduševljenje na društvenim mrežama

Par se vjenčao na privatnoj ceremoniji 4. srpnja 2002. godine što znači da ovoga ljeta slave 22 godine braka, a to je i za holivudske standarde poprilično neobično.

Danas je 56-godišnja glumica slatkom objavom na Instagramu obilježila 22 godine braka sa suprugom Danielom Moderom.

Roberts je simpatičnom čestitkom suprugu čestitala važnu obljetnicu, a čestitka je sadržavala fotografiju para na kojoj izmjenjuju strastveni poljubac.

Zvijezda 'Leave the World Behind' nosila je crnu haljinu na naramenice, dok je njezin suprug, 55-godišnji filmaš, bio odjeven u crno odijelo, prugastu košulju i kravatu s uzorkom.

ZGODNA ŽENA

Julia Roberts zablistala u jednostavnom stajlingu i s nakitom od kojeg zastaje dah

Pogledaj galeriju

Par se vjenčao na privatnoj ceremoniji 4. srpnja 2002., a gosti su bili pozvani na 'proslavu Dana neovisnosti', prije tajne ceremonije.

Vjenčali su se dvije godine nakon upoznavanja na snimanju filma 'Meksikanac' 2001. godine. Od tada su postali roditelji blizanaca Phinneasa i Hazel (19) i sina Henryja (17).

U prosincu 2023., Oskarovka je svog supruga tijekom gostovanja u emisiji 'Today' nazvala 'sidrom' njihove obitelji.

'Sve počinje s Dannyjem Moderom. On je na najljepši način, kapetan našeg broda. Za mene, razumijevanje koliko život može biti duboko proživljen stvarno je počelo s njim', rekla je slavna glumica.

Inače, holivudska zvijezda nedavno je snimljena u publici na koncertu Taylor Swift, kojeg je slavna glazbenica koja samo ruši rekorde, održala u irskom Dublinu, a sudeći po fotografijama Julia se odlično zabavila. Tamo se uputila u društvu svoje djece koja su veliki obožavatelji najpopularnije pjevačice današnjice.