nakon frizure

Ben Affleck pokazao novi izgled: Dok svijet bruji o njegovom razvodu od J.Lo, on izgleda sve mlađe i mlađe

04.10.2024 u 17:28

Bionic
Reading

Nakon objave razvoda od Jennifer Lopez, Ben Affleck već je privukao pažnju svojom novom izgledom. A sada, uz novu frizuru, poznati glumac pokazao je i još jednu promjenu – vidljivo tamniju bradu i brkove

Ben Affleck prošetao se ulicama Santa Monice u Kaliforniji. Paparazzima to nije moglo promaknuti, a ono što je posebno privuklo pažnju bila je Benova svježe obojana, mnogo tamnija brada i brkovi koji su zamijenili njegove dosada prosjede dlake na licu.

Novi, osvježen izgled

Odjeven u košulju i sako, dobitnik Oscara snimljen je kako sjedi u automobilu i zadubljeno gleda u mobitel, a kasnije su ga paparazzi snimili i kako šeta ulicom u casual poslovnom looku koji je uključivao klasičnu plavu košulju i crne hlače, a možete ih pogledati ovdje. A novi izgled uslijedio je nakon nedavne promjene frizure.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Već viđen look koji briše godine

Iako sam glumac, kao ni njegov predstavnik za medije nisu odgovorile na upite o novoj promjeni izgleda, ovo nije prvi put da se Affleck odlučio na bojanje brade. Naime, glumac je 2020. pokazao sličnu transformaciju, a tada je njegov novi izgled kod obožavatelja izazvao lavinu oduševljenja.

  • +7
Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ipak, tada kolorist Michael Canalé, kojem se celbrityji obraćaju u pomoć, rekao za Page Six Style da ta nijansa nije bila najprirodniji izbor za glumaca.

'U određenoj mjeri čini da izgleda starije, malo je pretamno zajedno s bradom i izgleda neprirodno. Profesionalni kolorist ne bi to napravio tako mat,' rekao je tadas slavni kolorist za Page Six, sugerirajući da je Affleck to bojanje vjerojatno uradio sam.

Razvod koji puni medijske stupce

A Affleckov novi izlet s DIY eksperimentima odvija se uslijed njegovog razvoda od Jennifer Lopez. Naime, slavna 55-godišnja pjevačica i glumica podnijela je zahtjev za razvod od Bena Afflecka 20. kolovoza, točno na drugu godišnjicu njihovog ekstravagantnog vjenčanja koje se održalo u Georgiji. A mjesece prije toga obilježila su nagađanja i šuškanja kako je njihovoj vezi došao kraj.

Obožavatelji su na nevolje u njihovom braku prvo posumnjali akon što je J.Lo sama prisustvovala Met Gali u svibnju, unatoč tome što je imala prestižnu čast da bude supredsjedateljica.

Glumica je naposljetku potvrdila da su se do tada razdvojili te je 26. travnja 2024 navela kao službeni datum rastave. Kao razlog razlaza navela je nepomirljive razlike.

Poljupci na ručku

A bivši par, koji je bio zaručen i početkom 2000-ih, nakratko je pokrenuo glasine o pomirenju nakon što je izvor za Page Six rekao da su viđeni kako se drže za ruke i ljube tijekom ručka u hotelu Beverly Hillsu 14. rujna. Međutim, izvori bliski paru kasnije su rekli kako Ben i J.Lo nastavljaju s razvodom te prijateljski rješavaju financijske detalje.

Razvod će najvjerojatnije biti skup za obje strane jer nisu potpisali predbračni ugovor prije nego što su pobjegli u Las Vegas u srpnju 2022.

Međutim, čini se da također rade na razvodu zajedno, budući da su viđeni kako se sastaju sa slavnom odvjetnicom za razvode Laurom Wasser u njezinom uredu u Los Angelesu 23. rujna.