OVO VIŠE NIJE SLUČAJNOST

Vodi li sve prema pomirenju? Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovno viđeni zajedno

20.09.2024 u 09:37

Bionic
Reading

Nakon što su prije nekoliko dana, prema svemu sudeći u dogovoru s paparazzima, snimljeni ispred jednog hotela na Beverly Hillsu, Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovno su viđeni zajedno, a i ovoga puta spojila su ih njihova djeca

Zbog svoje djece, i zabave organizirane u njihovoj školi, Jennifer Lopez i Ben Affleck još su se jednom pojavili zajedno, unatoč tome što je njihova brakorazvodna parnica u procesu.

Prema pisanju američkog TMZ-a, uskoro i službeno bivši supružnici bez puno razmišljanja pojavili su se pred školom u Los Angelesu, a očevici tvrde kako su Lopez i Affleck bili iznimno srdačni jedno prema drugom i nije im smetalo biti u zajedničkom društvu.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Dobro upućeni izvor je i ovoga puta, baš kao i prije nekoliko dana, ustvrdio kako par ne odustaje od razvoda, ali isto tako i da i dalje 'brinu jedno za drugo'.

Sve zbog djece

55-godišnja Jennifer Lopez iz braka s Marcom Anthonyjem ima 16-godišnje blizance Emmu i Maxa, dok 52-godišnji Ben Affleck s Jennifer Garner ima Violet (18), Finn (15) i Samuela (12).

  • +10
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako djeca ne bi 'osjetila' razvod i patila zbog odluke svojih roditelja, Jennifer i Ben donijeli su zajedničku odluku kako će napraviti sve što je u njihovoj moći da ih zaštite. Obiteljski ručak u hotelu na Beverly Hillsu proteklog vikenda, koji je ujedno bio prvo zajedničko pojavljivanje od objave razvoda, dalo je najbolju naznaku u kojem smjeru bivši supružnici žele ići.

Prema izjavama izvora, Affleck 'nije mogao skinuti ruke' sa svoje bivše supruge Jennifer Lopez. Redatelj i glumac navodno je sam inicirao susret s Jennifer Lopez u hotelu Beverly Hillsu, a sve kako bi pokazali svijetu 'da su i dalje prijatelji'. Njegova je ideja bila i da dođu u taj poznati hotel, a sve kako bi privukli čim više pažnje i da ih snime paparazzi.

Nakon svega nikoga ne bi začudilo da se dogodi novi obrat i da Jennifer i Ben svojoj ljubavi daju još jednu šansu.