I DALJE GA PRIVLAČI

Susret je inicirao Ben Affleck sve kako bi ih snimili zajedno, no jednom se nije nadao

17.09.2024 u 10:02

Bionic
Reading

Fotografije Bena Afflecka i Jennifer Lopez snimljene po prvi puta zajedno u javnosti nakon što je 20. kolovoza latino diva podnijela zahtjev za razvod od holivudskog glumca, u kratkom su roku obišle svijet, a nije trebalo dugo ni da se isplivaju detalji očevidaca

Kako je otkrio dobro upućeni izvor, koji je očito bio prisutan u Polo Loungeu na Beverly Hillsu, gdje su se proteklog vikenda sada već bivši supružnici Ben Affleck i Jennifer Lopez našli na ručku s djecom, razvod im teško pada.

Prema izjavama izvora, Affleck 'nije mogao skinuti ruke' sa svoje bivše supruge Jennifer Lopez. Redatelj i glumac navodno je sam inicirao susret s Jennifer Lopez u hotelu Beverly Hillsu, a sve kako bi pokazali svijetu 'da su i dalje prijatelji'. Njegova je ideja bila i da dođu u taj poznati hotel, a sve kako bi privukli čim više pažnje, zbog čega ne čudi da se nisu ljutili na brojne paparazze ispred ulaza koji su ih snimali.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Očevici, koji su bili unutar hotela, tvrde i kako su se Jennifer i Ben 'držali za ruke i ljubili'. Affleck, navodno, nije očekivao da će mu susret s Lopez probuditi osjećaje.

Seksualna privlačnost

'U trenutku kada su se susreli, on više nije mogao skinuti ruke s nje', dodao je izvor i nastavio: 'Između njih je uvijek bilo puno seksualne privlačnosti. Stoga ovo nije nešto što je planirao, no, pokazalo se da i dalje privlače jedno drugoga. Benova je ideja bila da se nađu ovdje jer je želio pokazati da su nakon svega ostali dobri prijatelji. On je želio da ih se snimi, a što radiš kada želiš biti viđen? Odeš na mjesto gdje su uvijek paparazzi.'

  • +10
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par je u braku službeno proveo dvije godine iako se mjesecima šuškalo da su razdvojeni, što je i sama Lopez potvrdila u podnesku gdje je navela 26. travnja 2024. kao datum njihova rastanka. Datum predaje papira za rastave nije slučajan ni bez dubljeg značenja, baš kao što je sve što čine poznati. Naime, 20. kolovoza ima veliku emotivnu vrijednost za par jer su na taj dan 2022. godine proslavili svoje vjenčanje pompoznim slavljem na glumčevom imanju.

'Stvarno se trudila da stvari funkcioniraju i slomljena je. Djeca su joj glavni prioritet, kao što su uvijek bila', rekao je izvor za People u vrijeme podnošenja prijave.