DRUŽENJE U BACKSTAGEU

Što će reći Affleck? Procurile fotografije Jennifer Lopez i Matta Damona

09.09.2024 u 14:51

Bionic
Reading

Dok je Ben Affleck u Los Angelesu družio se s djecom, njegova bivša supruga Jennifer Lopez uhvaćena je u intimnom razgovoru s njegovim najboljim prijateljem Mattom Damonom, i to na Filmskom festivalu u Torontu

U Torontu je proteklog vikenda održana premijera filma 'Unstoppable', projekta kojeg su Ben Affleck i Jennifer Lopez radili u danima ljubavi i najveće sreće. Latino diva iskoristila je priliku i za crveni tepih odjenula je osvetničku haljinu, koju su 'na kupu' držale tek tri mašne.

Ben Affleck u njezinoj paradi nije sudjelovao, odlučivši propustiti dolazak na filmski festival, svjestan da će njihovo zajedničko pojavljivanje, samo nekoliko tjedana nakon što je Lopez predala papire za razvod, staviti u drugi film ono najvažnije - film.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Umjesto boravka u Kanadi Affleck je odlučio iskoristiti vrijeme kako bi bio s djecom, koju je poveo na ručak.

SLUČAJNI SUSRET

Obiteljsku idilu prekinuo je prolaznik, a Affleckova reakcija je sve

Pogledaj galeriju

No, vjerujemo da nije baš ostao imun kada su fotografije iz backstagea krenule se dijeliti društvenim mrežama. Naime, Jennifer Lopez snimljena je u intimnom razgovoru s najboljim prijateljem Bena Afflecka, Mattom Damonom, a njih dvoje u jednom su se trenutku čak i primili za ruke.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Točnije, Jennifer je primila Damona za ruku, a on joj je uzvratio čvrstim stiskom. Na fotografiji se vidi kako mu pjevačica i glumica nešto objašnjava, a on drži pognutu glavu, očito pažljivo slušajući što mu ona ima za reći.