izljev nježnosti

Ova fotografija privukla je veliku pažnju: Ben Affleck 'uhvaćen' u trenutku sa suprugom Matta Damona

14.09.2024 u 07:31

Bionic
Reading

Dok prolazi pravu bujicu zvanu razvod, Ben Affleck trudi se prijatelje držati što bliže. A paparazzi su ga u Los Angelesu 'ulovili' u bliskom trenutku sa suprugom Matta Damona, Lucianom Barroso, koju nježno poljubio u glavu

Bena Afflecka paparazzi su 'ulovili' u zanimljivom društvu. Odjeven u tamnoplavo odijelo i svijetloplavu košulju, holivudski glumac se uputio na sastanak, a uz njega je bila Luciana Barroso, supruga njegovog bliskog prijatelja Matta Damona.

Trenutak koji je privukao pažnju

Luciana je bila odjevena u crne hlače širokih nogavica i visokog struka te crnu košulju, a kosu je skupila u pletenicu. A ono što je svima privuklo pažnju bio je trenutak kada je Affleck nježno poljubio Lucianu u kosu, a ona se široko osmjehnula.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Taj trenutak odvio se tjedan dana nakon što je 53-godišnji Matt Damon dospio na naslovnice jer je držao Jennifer Lopez za ruku tijekom prisnog razgovora na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu. Kako je tada naveo magazin People, nakon promoviranja novog filma 'Unstoppable', njih dvoje je imalo 'dug, dubok razgovor' na after partyju.

  • +4
Ben Affleck i Luciana Barroso Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

'Osvetnička' haljina

Affleck pak na taj događaj nije došao, unatoč tome što je i on radio na filmu. J.Lo je prošetala solo crvenim tepihom u srebrnoj 'osvetničkoj' haljini sa otvorenim prorezima sa strane spojenim crnim mašnama. Izazovna haljina, čiji dizajn potpisuje Tamara Ralph navela je mnoge obožavatelje da pomisle da je uklonila svoju tetovažu posvećenu Afflecku koja joj se nalazila na rebrima.

Podsjetimo, Ben i J.Lo zajedno su se tetovirali prošlog Valentinova. Tetovaže su odavale počast njihovoj 'predanosti' jedno drugome, a Jenniferina je sadržavala znak beskonačnosti sa strelicom u sredini te njihova imena. Affleck je pak tada istetovirao njihove inicijale i preklapajuće strelice.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ipak razvod

Par se vjenčao u srpnju 2022., a ovu godinu obilježile su glasine o njihovom razvodu, koje su se u konačnici pokazale točnima. Ne samo da je par proveo godišnjicu braka u srpnju razdvojeno već je Affleck propustio Jenniferinu rođendansku zabavu na temu 'Bridgertona' koja se održala u Hamptonsu Lopez je podnijela zahtjev za razvod braka u kolovozu nakon višemjesečnih šuškanja i nagađanja.