ILI JU JE PREKRILA?

Jennifer miče sve dokaze ljubavi: Tetovaža posvećena Afflecku preko noći je nestala

12.09.2024 u 09:49

Bionic
Reading

Kada je stupila na crveni tepih filmskog festivala u Torontu, odjenuvši 'osvetničku' haljinu inspiriranu disko kuglom kojom je bivšem suprugu Benu Afflecku jasno pokazala što gubi, na prvu nitko nije primijetio detalj koji nedostaje, a koji je, kažu, trebao biti trajni zapis

Na premijeru filma 'Unstoppable' stigla je u haljini kojom nikoga nije ostavila ravnodušnim. Metalik kreacija, za koju je dizajnericu Tamaru Ralph, zasigurno inspirirala disko kugla, a koju su 'na kupu' držale tek tri mašne sa svake strane, momentalno je proglašena 'najboljom osvetničkom haljinom', a Jennifer Lopez njome je pokazala svom bivšem suprugu Benu Afflecku bez čega ostaje.

No, tek danima kasnije, pažljivim promatranjem fotografija, oni najzagriženiji obožavatelji latino dive ugledali su nešto što je svima promaklo. Haljina Jennifer Lopez gotovo da je išta skrivala, stoga nije mogla sakriti ni tetovažu koju je na rebrima dala istetovirati u danima najveće ljubavi i sreće, a koju je posvetila upravo Afflecku.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Gdje je tetovaža?

Baš ta tetovaža sada je netragom nestala, a nitko ne zna je li riječ samo o dobrom prekrivanju šminkom ili ju je dala ukloniti laserskim putem, kako više ne bi imala ništa što će je podsjećati na još jedan bračni brodolom.

Svi koji su prošli kroz proces uklanjanja tetovaže znaju da to može potrajati šest mjeseci do godine dana, stoga neki misle kako je ovdje riječ o kombinaciji lasera i šminke koja je prikrila tintu koja još nije trajno uklonjena.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Donedavni supružnici u veljači 2023. odlučili su se jedno drugome posvetiti tetovaže na tijelu, kao vječni podsjetnik na njihovu veliku ljubav. I dok je Jennifer, baš kao što se vidi na fotografiji koja još uvijek stoji na njezinom Instagram profilu, stavila znak vječnosti s njihovim imenima Jennifer i Ben i strelicom koja 'prolazi' kroz sve, Affleck je odabrao dvije strijele koje se križaju i slova - J i B.