baca se na posao

Jennifer Lopez ima novi razlog za sreću

18.09.2024 u 15:20

Bionic
Reading

Pa ona stvarno nema mira! Nakon što je završila s glazbenim projektom, doduše ne baš uspješno, Jennifer Lopez posvetila se svojoj drugoj ljubavi - filmu

Iako joj trenutno na privatnom planu ne ide baš najbolje, ambiciozna Jennifer Lopez spremna je za nove poslovne poteze. Nakon što su se njezin posljednji projekt i turneja pokazali kao pravi debakl, glazbenica se odlučila vratiti filmovima te snimiti film nalik onima kakve je snimala prije 20-ak godina.

Filmovi 'Dogodilo se na Manhattanu' iz 2002, 'Gigli' iz 2003. ili 'Za sve je kriva svekrva' iz 2005. možda nemaju najbolje ocjene kritičara, ali glumici su donijeli slavu i izvan glazbenih okvira.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Stiže novi film s Jennifer Lopez!

Upravo se romantičnim komedijama i planira vratiti u nadolazećim mjesecima, a uz nju će ovaj put glumiti glumac Brett Goldstein iz 'Ted Lasso'. Iako zasad nije poznato o kakvoj se točno priči radi, zna se da će naslov nadolazećeg filma biti 'Office Romance' te da na filmu surađuje i Joe Kelly, producent i scenarist koji je radio na popularnoj seriji 'Kako sam upoznao vašu majku'.

'Ovo će biti zabavno', napisala je Lopez na Instagramu potvrdivši vijest o novom projektu, ukupno trećem kojeg radi u suradnji s Netflixom.

Osim filma 'Office Romance', glumicu ćemo uskoro gledati i u nadolazećoj sportskoj drami 'Unstoppable', koja je premijerno prikazana na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu 6. rujna. Film pokriva stvarnu priču o hrvaču Anthonyju Roblesu, koji je postao atletičarski prvak, iako je rođen s jednom nogom.

u šoping centru

Jennifer Lopez zaplesala u suknji koja se nosi iz dana u dan

Pogledaj galeriju