laskav kroj

Ove traperice scenom su drmale 90-ih, a J.Lo ih nosi na tako dobar način

18.09.2024 u 09:16

  • +6

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: @CelebrityLivin_ / BACKGRID / Backgrid USA / BlueLoveImages / GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lopez nije mogla proći nezamijećeno kada je svratila do kuće prijatelja u četvrti Sherman Oaks u L.A.-u. Vješti paparazzi su je ulovili u trenutku dok je izlazila iz crnog SUV-a, a J.Lo je pokazala odličan elegantno casual stajling s trapericama u prvom planu

Kada bi se morao istaknuti jedna odjevni predmet koji baš svaka trendseterica ima u ormaru, i to bez obzira na stil, to bi svakako bile traperice. Istovremeno ležerne, potencijalno elegantne i prije svega laskave, traperice obožavaju u zvijezde s A-liste.

Ni J.Lo ne izlazi iz traperica

A iz traperica ne izlazi ni Jennifer Lopez koja ih odlično kombinira u dnevnim stjalinzima. Tako je za nedavan susret s uskoro bivšim suprugom Benom Affleckom odjenula tamne traperice visokog struka i širokih, trapez nogavica. Inače, Jennifer je u kolovozu službeno podnijela zahtjev za razvod od Bena Afflecka, a njihov susret na obiteljskom doručku u hotelu na Beverly Hillsu podigao je popriličnu prašinu. Kako god, Jennifer je u tim tamnim trapericama izgledala sjajno.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

No, sada je pokazala još jedan odličan par trapki iz svog ormara – svijetle levisice, višeg struka i ravnih nogavica, uz efektan dodatak poderanih dijelova.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kultni model

Jennifer je na traperice dodala svijetlu plavu oversized košulju, a stajling su zaokružile smeđe sandale visokih potpetica od brušene kože i ukrašene zakovicama. Njezin stajling odisao je vibrom 90-ih, razdoblja kada su Levi's traperice drmale modnom scenom, a baš svaka trendseterica je imala u omaru bar jedan par pripijenih levisca visokog struka i ravnih nogavica koji istovremeno laska figuri i omogućuje ležeran stil.

Nakon 90-ih levisice su pomalo pale u sjenu traperica brojnih drugih brendova. Promjenjivi trendovi, od skinny pa do retro modela trapez nogavica, klasične trapke su stavile u drugi plan. No, J.Lo je pokazala da klasika uvijek dobro prolazi, a ovaj klasičan model uz poderane dijelovi koji otkrivaju kožu postaje zavodljiv komad savršen podjednako za ležerne dnevne i večernje izlaske.