dobro odabrano

Pokraj ovakvog stajlinga Jennifer Lopez nije potrebna 'osvetnička' haljina

06.09.2024 u 14:56

Bionic
Reading

Jennifer Lopez dotjerala se za odlazak na posao, a kada se pojavila u vibrantoj zelenoj kombinaciji moglo se zaključiti samo jedno: s ovakvim stajlingom nije joj potreban 'osvetnička' haljina

Nitko ne bi zamjerio Jennifer Lopez da je pribjegla osvetničkom odijevanju nakon ljeta kakvo je proživjela.

Razvod braka

Nakon mjeseci intenzivnog nadzora javnosti i nagađanja o statusu njezine veze sa suprugom Benom Affleckom, J.Lo je krajem kolovoza podnijela zahtjev za razvod od supruga s kojim je bila u braku dvije godine. Od tada je u javnost izašla u više navrata - ali ipak nije posegnula za malom crnom haljinom, poznatom 'osvetničkom' haljinom u stilu princeze Diane. Umjesto toga, J.Lo ostala vjerna svom stilu.

Stajling za privlačenje pažnje

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za nedavan izlazak u Los Angelesu, primjerice, Jennifer je izgledala blistavo i nedodirljivo kada je stigla u uredski prostor koji dijeli s Affleckom. Naime, kako je pisao Daily Mail, Affleck je u ured stigao otprilike pola sata nakon njezinog dolaska. Suočena s mogućnošću susreta s bivšim, Lopez je osmislila otmjenu i šarenu odjeću, sastavljenu od limeta zelenih komada i ružičastih tonova.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Za gornji dio odlučila se za lepršavu zelenu košulju s ružičastom ilustracijom naslikanom na leđima. Bluzu je ugurala u smaragdnu maksi suknju sa stepenastim volanima, a stajling je zaokružila odgovarajućim sandalama s platformom. Kako bi sve uskladila izgled je dopunila Valentino torbicom boje lososa, crveno obojenim sunčanim naočalama i prepoznatljivim masivnim zlatnim naušnicama.

Spektakularna proslava rođendana

EKSTRAVAGANTNA ZABAVA

Kočije, 'Bridgerton' kostimi, cvijeće... J.Lo slavi rođendan u velikom stilu

Pogledaj galeriju

Inače, pjevačica je veći dio ljeta provela na odmoru u Hamptonsu i Italiji. Tijekom vremena provedenog na istočnoj obali, proslavila je svoj 55. rođendan spektakularnom zabavom na temu Bridgertona, upotpunjenu konjskim zapregama, kraljevskom balskom haljinom i plesom iz doba Regencyja. Affleck navodno nije prisustvovao toj svečanosti.