izgleda fantastično

Ubojite traperice i novi dijamant: J.Lo ima poseban stajling za prvi izlazak nakon zahtjeva za razvodom

02.09.2024 u 10:23

Bionic
Reading

Američka pjevačica Jennifer Lopez neko se vrijeme skrivala nakon što je podnijela zahtjev za razvodom od Bena Afflecka. No, sada je izašla na ulice Beverly Hillsa uzdignute glave i s novim dijamantom na prstu, a našao se tu i stajling koji zaustavlja promet

Čini se da je Jennifer Lopez okrenula novu stranicu u životu nakon nedavnog razvoda od Bena Afflecka. Pop ikona viđena je u Los Angelesu tijekom vikenda kako izlazi iz automobila s upečatljivim novim prstenom na lijevoj ruci, a to je pak potaknulo glasine da je pjevačica i službeno zamijenila svoj vjenčani prsten.

J.Lo je snimljena samo nekoliko dana nakon što je par podnio zahtjev za razvodom, okončavši burnu vezu koju su obilježili višestruki prekidi i pomirenja, a par još nije dao službenu izjavu.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jennifer je izgledala vrlo chic noseći uski bijeli top s odvažnim dubokim dekolteom, u kombinaciji s najlaskavijim trapericama – modelom visokog struka i širokih nogavica u tamnoj traper nijansi. Savršena kombinacija koja izduljuje figuru, noge čini dugima, a struk vitkim.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Duga plava kosa pada joj se niz leđa, a izgled je upotpunila zatamnjenim sunčanim naočalama i omiljenom joj birkinicom. Međutim, njezin je nakit je privukao najviše pažnje – točnije, novi prsten na njezinoj lijevoj ruci koji se primjetno razlikovao od masivnog zelenog dragulja koji je nekoć dobila od Afflecka tijekom njihova braka, piše TMZ.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

Ranije ovog mjeseca, Lopez je podnijela zahtjev za razvodom od Bena Afflecka, navodeći kao razlog nepomirljive razlike. Njih dvoje već nekoliko mjeseci žive odvojeno, a nedavno su na prodaju stavili svoj luksuzan dom vrijedan 60 milijuna dolara.