veliki hit

Bolju suknju od ove teško je naći, a vrući trend je stigao i na police popularnih dućana

17.09.2024 u 20:10

Bionic
Reading

Kad je riječ o dnevnim stajlinzima, Jennifer Lopez najčešće poseže za trapericama koje tako laskaju njezinoj figuri. No, sada je ih je odbacila radi plisirane maksi suknje i izazvala opće oduševljenje. A osim odličnog stajlinga, J.Lo je najavila i novi trend koji ćemo ove jeseni obožavati. Počinje sezona plisiranih maksi suknji

Kada je riječ o modnim odabirima slavne Jennifer Lopez, traper je uvijek nekako u fokusu – i to s dobrim razlogom. Glumicu i pjevačicu često se može vidjeti u različitim krojevima traperica, bilo da su nabrane, široke ili široke. Međutim, J.Lo je iznenadila svoje obožavatelje odrekavši se svog prepoznatljivog izgleda u korist jednostavnog trenda jesenskih suknji koji se lako i rado kopira, plisirane maksi suknje.

Jesenski stajling koji oduševljava

Naime, slavna J. Lo servirala je stajling idealan za jesen. I za njega se pobrinuo stilistički tandem Rob Zangardi i Mariel Haenn, odjevnuvši je od glave do pete u komade brenda Burberry u zagasitim nijansama zelene.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Džemper V-izreza dekoltea i dugu suknju s prorezom spojili su s čizmama bajkerskog stila, a kožni remen sa zlatnom kopčom i torbica s efektom krokodilske kože podebljali su luksuzni dojam stajlinga.

ODIŠE LUKSUZOM

Modni trijumf Jennifer Lopez: Sve je očarala u stajlingu kao stvorenom za jesen

Pogledaj galeriju

Stajling je bio upotpunjen Burberryjevom torbom Rocking Horse Bag, zlatnim naušnicama i pozlaćenim Bottega Veneta sunčanim naočala. A najviše pažnje privukla je upravo dojmljiva suknja visokog struka viđena na modnoj pisti tijekom revije za Burberryjevu kolekciju jesen/zimu 2024. u trendi maslinastozelenoj boji.

Duge plisirane suknje jesenski su hit

Duga plisirana suknja svestrani je prijelazni komad koji nudi veću pokrivenost, ali bez odricanja od ženstvenih, elegantnih, lako nosivih i u velikoj mjeri lepršavih krojeva. Jennifer je pokazala odličan model s bočnim prorezom, a za taj detalj odlučuju se u mnogi dizajneri jer daje dodatnu prozračnost i efektan izgled, a može se lako stilizirati uz bilo što, od majica kratkih rukava do džempera, slingback sandala do čizama. Osim toga, identična silueta suknje se pojavila na nedavnim revijama renomiranih dizajnera kao što su Brandon Maxwell, Burberry, Miu Miu i Tommy Hilfiger, što ukazuje na njenu privlačnost i poželjnost.

Trend i u high street dućanima

A ono što se pokazalo na pisti, vrlo brzo se našlo i na policama popularnih high street brendova. Njihova ponuda otkriva veliki broj alternativnih suknji koje odišu istom modnom atmosferom kao Jenniferin Burberry look, ali bez dizajnerske cijene. Tako se veliki broj opcija krije u ponudi u COS-a, Reformationa i Zare, a posebno su atraktivne one iz H&M-a i Manga.

  • +6
Trendi suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo