pun pogodak

Komadi u ovoj boji drmaju modnom scenom, a ova suknja je čisti chic koji se nosi sve do zime

06.09.2024 u 10:45

Bionic
Reading

Jesen na modnu scenu vraća moćne kožne komade u toplim i zagasitim nijansama. Ove sezone u fokusu su nijanse zagasite crvene, a kožne suknje ponovno postaju dominantni komad. A kako dobro taj spoj izgleda pokazala je i zanosna supruga Matta Damona, Luciana Barroso

New York je trenutno sav u znaku mode, a aktualni New York Ready to Wear Fashion Week povod je za organiziranje brojnih drugih događaja. Tako je brojna slavna lica okupilo otvaranju trgovine Luisaviaroma u New Yorku.

Tjedan mode u New Yorku

To nije propustila američka modna dizajnerica, model i trendseterica Nicky Hilton Rothschild, ali ni Matt Damon koji je stigao u pratnji svoje lijepe supruge Luciane Barroso koja je s razlogom ukrala svu pažnju.

Za svečano otvorenje Luciana je odabrala stajling koji se pokazao kao jesenski pun pogodak. Klasičnu crnu dolčevitu spojila je s uskom, kožnom suknjom midi duljine, a stajling je dopunila vječnim gležnjačama na petu i smeđom prošivenom torbicom.

  • +2
Matt Damon i Luciana Barroso Izvor: Profimedia / Autor: © Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia

Hit boja

Jednostavna, a efektna kombinacija bila je pravi primjer usklađene kombinacije za jesen, a posebno je dobro izgledala zbog izbora suknje. Naime, kožne suknje se ove sezone vraćaju na modnu scenu, a u varijanti s midi duljinom izgledaju uvijek elegantno. Osim toga, sam izbor boje, nijansa smeđe i crvene, učinila je ju je pravim jesenskim hitom.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Naime, ove sezone u fokusu su komadu u zagasitim crvenih nijansi, od boje trešanja, popularne na cipelama, pa sve do boje vina koje je uvijek vrlo chic izbor za kožne kapute i, naravno, suknje koje se nose uz gležnjače.

Kožne suknje predstavljaju savršen izbor za nadolazeće prijelazno razdoblje, a velika prednost im je i lako usklađivanje s visokim čizmama i dugačkim kaputima i jaknama tijekom hladnijih zimskih dana.

  • +7
Nicky Hilton Rothschild Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na događaju koji se održao tijekom New York Ready to Wear Fashion Weeka, paru se pridružila Mattova pokćerka Alexia Barroso (25), koju je Luciana rodila 1999. tijekom braka s bivšim suprugom Arbellom Barrosom.

Inače, Matt i Luciana upoznali su se na setu komedije iz 2003. 'Stuck on You' i vjenčali su se na privatnoj civilnoj ceremoniji u prosincu 2005. Imaju tri kćeri: Isabellu (18), Giu (15) i Stellu (13).

  • +9
Kožne suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo