trendi boja

Balerinke koje će drmati ove jeseni. Nicole Kidman nosi novi hit na tako chic način

01.08.2024 u 11:47

Bionic
Reading

Nicole Kidman na Olimpijskim igrama itekako privlači pažnju, a mnogi se slažu – ona itekako zaslužuje zlatnu medalju za modu. A to savršeno potvrđuju njezine balerinke koje efektno podiću nenametljiv stajling

Nicole Kidman povela čitavu obitelj na finale ženske gimnastike na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. Tako su u društvu glumice bili su suprug Keith Urban i njihove kćeri, Sunday Rose i Faith Margaret.

Za tu prigodu Nicole je odabrala bež bluzu s volanima, kombinirajući je sa skraćenim trapericama ravnih nogavica srednje jarke plave boje i balerinkama s okruglo oblikovanim vrhom u najtoplijoj crvenoj nijansi jeseni, boji trešnje. Zvijezda serije 'A Family Affair' dodala je i par mačkastih Khaite X Oliver Peoples naočala, upotpunivši svoj izgled si atom sa smeđom kožnom narukvicom.

Nijanse crvene, u tonu zrelih, sočnih trešanja uočene su na više modnih revija tijekom sezone jesen 2024., a brendovi poput Eckhaus Latta, LaQuan Smith i Molly Goddard prihvatili su ovaj trend. A Nicole ga je prigrlila na vrlo francuski način – Lanvinovim kožnim, tamno crvenim balerinkama koje su bila daleko najbolji dio njezinog stajlinga.

Nove Lanvinove balerinke, kako navodi sam brend, spoj su stila i funkcionalnosti, udobnosti i umijeća izrade, visoke francuske kulture i svakodnevnog pariškog šika. Noseći ih na Olimpijskim igrama, Nicole Kidman dokazuje da trend crvenih cipela još uvijek pali, čineći crvene cipele idealnim komadom za upotpunjavanje neutralnog outfita. A odabirom francuske luksuzne marke, savršeno je u trendu za francuske Olimpijske igre.

Crvena, a svom svojom energičnošću nastavlja biti ključna boja u modi, a to je prethodno potvrdila i Jodi Khan iz Neimana Marcusa za WWD u ožujku. Laura Larbalestier, modna direktorica Harvey Nicholsa, složila se, rekavši da 'crvena mora biti dominantna boja sezone i viđena je u gotovo svakoj kolekciji.'

  • +8
Nicole Kidman i Sunday Rose Izvor: Profimedia / Autor: Poitout Florian/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

No, ovo nije prvi put da su Nicole Kidman i Keith Urban uočeni na Olimpijskim igrama. U nedjelju je par prisustvovao finalu ženskog skateboardinga, a u ponedjeljak navečer su Kidman i njezine kćeri bile su događanju koje je u Parizu organizirao jedan od najpoznatijih brendova luksuznih satova, Omega, čija je Nicole ambasadorica već godinama. Za drugu prigodu, Nicole je nosila skraćenu Valentino bluzu i odgovarajuću lepršavu suknju visokog struka. Nosila je i par Charles & Keith štikli te Omega sat.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević