SUNDAY ROSE URBAN

Kao chic Francuskinja: Kći Nicole Kidman nadmašila je čak i majčin zavodljiv stajling

30.07.2024 u 11:16

Bionic
Reading

Iako je svih ovih godina, u dogovoru sa suprugom Keithom Urbanom, svoje kćeri čuvala podalje od znatiželjne javnosti, došlo je 'njihovih pet minuta'. Upravo u društvu majke Nicole Kidman, na crvenom je tepihu pozirala 16-godišnja Sunday Rose, a njihova modna kombinacija nije prošla ispod radara

U društvu 16-godišnje Sunday Rose, australska glumica Nicole Kidman pojavila se na događanju koje je u Parizu organizirao jedan od najpoznatijih brendova luksuznih satova, Omega, čija je Nicole ambasadorica već godinama. Majka i kći stigle su zajedno na crveni tepih i na opće oduševljenje fotografa pozirale za njih.

Iako nema pretjeranog iskustva poziranja pred fotografima na tako prestižnom događanju, Sunday Rose se odlično snašla, pozirajući poput profesionalke, a ono što je mnogima upalo u oko bila je njihova modna usklađenost.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

57-godišnja Nicole odlučila se za kombinaciju u bijeloj boji - cropani široki top sa širokim rukavima koji sežu do lakta nosila je sa suknjom visokog struka koja pada i doseže polovicu lista. Riječ je o kombinaciji s potpisom neponovljivog Valentina, koja joj je savršeno pristajala, a sve je zaokružila popularnim slingback cipelama u istoj boji.

Nicole Kidman i Sunday Rose Urban Izvor: Profimedia / Autor: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim što svojom elegantnom siluetom u stajlinzima nerijetko nadmašuju salonke, slingback cipele mogu se pohvaliti laskavim efektom, posebice njihove verzije s vrhom u špic. Upravo on noge će učiniti vizualno dužima, usprkos minijaturnoj kitten peti. Slingback cipele, ako je suditi po slavnim trendsetericama, i u nadolazećoj sezoni jesen/zima ponovno će sloviti za jedne od najpoželjnijih.

Za razliku od Nicole, Sunday Rose odabrala je kombinaciju koju obožavaju djevojke njezine dobi za svečane prilike - riječ je o kompletu hlača od odijela sa širokim nogavicama koje prekrivaju cipele, a umjesto košulje ili nečega sličnog odabrala je prsluk iz istog seta.