NA PREMIJERI FILMA

Ponosno istaknula figuru: Nicole Kidman izazvala senzaciju u 'goloj' haljini

14.06.2024 u 09:41

  • +6

Nicole Kidman

Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL TRAN / AFP / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

'A Family Affair' naslov je nove romantične komedije s oskarovkom Nicole Kidman i glumcem Zacom Efronom u glavnim ulogama, a svoju svečanu premijeru imala je ovog četvrtka u Los Angelesu

Kidman (56) i Efron (36) u novom adutu Netflixa utjelovljuju romantični par, a već su imali priliku glumiti skupa, u filmu 'The Paperboy' iz 2012. godine.

Na svečanim događanjima, slavna Australka posljednjih mjeseci redovito nosi glamurozne kreacije s potpisom modne kuće Balenciaga za koju nastupa u ulozi zaštitnog lica, no za premijeru svog novog filma odlučila je napraviti iznimku.

Kao za njezina mnogobrojna izdanja do sada, i za ovo posljednje pobrinuo se poznati stilist Jason Bolden odjenuvši ju u dugu, pripijenu haljinu nijanse nude.

Bez naramenica i s korzetnom podstavom, spomenutu kreaciju na Kidman potpisuje dizajner Sabato De Sarno na čelu talijanskog Guccija, a detalj ogrlice choker sa masivnim detaljima zlatne boje također je djelo poznatog brenda.

Frizura uglađenog konjskog repa s razdjeljkom uz make-up u koraljnim tonovima dodatno su naglasili Guccijev dizajn, dok je prorez u donjem dijelu otkrio sandale u identičnoj nijansi, s potpisom brenda Paris Texas.

Predstojeća romantična komedija 'A Family Affair', koja u ponudu Netflixa stiže 28. lipnja, istražuje efekte neočekivane romanse koja isprepliće živote majke (Kidman), njezine kćeri (Joey King) i slavnog glumca (Zac Efron).