MODNA INSPIRACIJA

Raskošne suknje zamijenile su haljine: Holivudske dame pokazale kako ih nositi

10.06.2024 u 15:04

  • +7

Brie Larson i Kristen Wiig

Izvor: Profimedia / Autor: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Photo Image Press / Zuma Press / INSTAR Images / Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Da su raskošne suknje ove sezone omiljena alternativa haljinama, samo ovog vikenda dokazale su dvije poznate dame iz svijeta Hollywooda

Četvrti nastavak animiranog hita 'Despicable Me' samo što nije došao u svjetska kina, a na njegovoj svečanoj premijeri u Los Angelesu posebnu pažnju plijenila je glumica Kristen Wiig.

Poznata komičarka posljednjih mjeseci ne prestaje nizati upečatljiva izdanja, u čemu joj pomaže holivudska stilistica Karla Welch.

Ovoga puta za nju je odabrala kombinaciju koja izgledom uspješno glamuroznim haljinama za hod crvenim tepihom. Posve obični, visoko rezani top crne boje spojila je s raskošnom suknjom duljine midi, stvorenoj od mnoštvo slojeva tila i naglašenoj svjetlucavim, zlatnim detaljima u formi efektnog uzorka.

Ovu chic kombinaciju na 50- godišnjoj komičarki potpisuje američki dizajner Adam Lippes, a dio je njegove kolekcije za novu sezonu jesen/zima.

Sa suknjom kao glavnim protagonistom stajlinga ovog vikenda istaknula se i Marvelova zvijezda, glumica Brie Larson.

Promovirajući seriju 'Lessons In Chemistry' streaming servisa Apple TV+ na događanju 'For Your Consideration', plijenila je elegancijom u komadima talijanske Prade od glave do pete.

Tirkizno plavu vestu s kratkim rukavima kombinirala je s crnom suknjom A-kroja, čija je dužina do glenjeva otkrila par crnih cipela mule sa vrhom u špic i detaljem remenčića po uzoru na ponovno popularne modele Mary Jane cipela.

Kao u slučaju Wiig, Pradina kombinacija na Larson dio je nadolazeće kolekcije talijanske kuće, a za ovo izdanje 34- godišnje glumice pobrinula se stilistica Samantha McMillen.

  • +3
Zarine suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo